Gordon niet veroordeeld voor bedreiging met mes

Tijdens de rechtszaak tussen Gordon en zijn nep-ex Kevin B. werd maandag duidelijk dat de RTL 4-ster de Almeerder heeft bedreigd met een mes. Toch zal hij daar niet voor worden veroordeeld. Dat heeft John van den Heuvel gezegd in RTL Boulevard. Het is weliswaar een schokkend feitje, maar daar is Gordon niet voor gedaagd, aldus Van den Heuvel. “Wat wel belangrijk is over deze bedreiging: het kwam vandaag ter sprake, maar het maakt geen onderdeel uit van deze rechtszaak.

Gordon wordt dus niet gestraft door zijn vlijmscherpe woede-aanval. “Hij is daar niet voor aangeklaagd en die Kevin heeft geen aangifte gedaan tegen Gordon. Er is ook geen politie-onderzoek naar. Het ging vandaag echt puur om dat die Kevin wil dat hij stopt met de aantijgingen op social media.

De RTL-ster heeft na afloop van de rechtszaak aan de media bekend dat hij inderdaad met een mes in de weer is geweest. “Nadat ik erachter kwam dat er zo veel bedrog heeft plaatsgevonden heb ik hem in een vlaag van verstandsverbijstering een klap gegeven en met een mes bedreigd en noem alles maar op. Het is heel heftig, maar dat gebeurt in je emotie.”

Wat hoopt Gordon eigenlijk uit deze rechtszaak te halen? “Voor mij is het allerbelangrijkste dat ik gerehabiliteerd word. Ik ben geen leugenaar, geen fantast. Hij probeert de boel om te draaien.

De rechter gaat er op 23 april uitspraak over doen. “En dan zien we het verder.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen