Gordon hoopt voor vanavond op torenhoge kijkcijfers

Terwijl John de Mol de stoelpoten onder RTL 4 vandaan aan het zagen is, ziet de commerciële marktleider vanavond weer een belangrijk project in première gaat: ‘Gordon & Estelle: Weg Ermee!’, min of meer de opvolger van de Geer & Goor-shows. Het zou voor de zender een flinke opsteker zijn als Nederland vanavond en massa op 4 afstemt en dat hoopt Gordon dan ook van harte. “We hopen op hele mooie cijfers. Ik heb er een heel goed gevoel over“, zei hij gisteren in RTL Late Night.

Gordon verwacht dat zijn nieuwe programma het in zich heeft om uit te groeien tot een kijkcijferkanon. “Het is echt een heel leuk programma om naar te kijken. Het is fris, het is nieuw, het is een ander soort humor ook weer. Ik vind het heerlijk.”

Overigens benadrukt Cruijff in Televizier wel dat ze niet wil worden gezien als de nieuwe Gerard Joling. “Ik ben ook niet de nieuwe Gerard Joling, maar gewoon mezelf.”

Gordon en ik kennen elkaar al jaren, we hebben dezelfde humor en ik hoef ’m alleen maar aan te kijken om te weten hoe de vlag staat, wat zijn bui is of dat hij ergens geen zin in had.

Het programma gaat om 20.30 uur in première, recht tegenover Dokter Deen op NPO 1 en Gestalkt op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen