Gordon en John de Mol zijn niet gebrouilleerd

RTL 4-ster Gordon en mediatycoon John de Mol zijn niet met elkaar gebrouilleerd sinds de verschijning van zijn biografie. Dat geeft de entertainer aan in gesprek met de Libelle. Gordon doet in zijn biografie over alles en nog zijn beklag. Ook De Mol komt daarbij aan bod: “John vierde zijn zestigste verjaardag, een paar jaar geleden, en hij had zijn vrienden uitgenodigd voor een trip naar Rome. Ik mocht niet mee. Dat snapte ik oprecht niet, ook omdat Jeroen van der Boom wel mee was.”

Ongelooflijk, zegt Gordon in de biografie. “John, ik ken je al zo lang en dan ga je hém meenemen naar Rome? […] Dat heeft me zo geraakt. Mijn hemel, John, waarom doe je zo?

Het is nu niet over en uit tussen de twee, legt Gordon uit aan Libelle. “Hij weet het. En waarom zou ik het niet mogen opschrijven? Ik snap het gewoon nog steeds niet. Wij zijn zo goed bevriend, maar ik wist niet eens dat ze gingen! Dat vind ik gewoon raar. Ik heb het hem nog weleens gevraagd, toen zei hij: ‘Geloof me, dat heeft niks met jou te maken.’”

Denkt hij dat De Mol dat meent? “Dat geloof ik wel, ik ben supergoed met hem. Ik was vorige week bij hem thuis en dan laat hij mij, als een van de weinigen, zijn prachtige huis zien. Ik vind dat je dit soort dingen moet kunnen zeggen, als vrienden.”

Ik heb Winston ook gesproken van de week. In mijn biografie vertel ik dat ik tot mijn grote verdriet niet op zijn vrijgezellenfeest mocht komen. Renate had liever niet dat ik meeging. Ik vertelde hem dat het in mijn boek kwam, waarop hij zei: ‘Het is zo gewoon gegaan, maar dat doet niks af aan onze vriendschap.’

Volgens tv-columniste Angela de Jong van het AD is het niet onwaarschijnlijk dat ook Gordon op een gegeven moment de overstap gaat maken naar Talpa TV, de SBS-zenders van John de Mol.

Het Libelle-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen