GeenStijl veroordeelt Arie en Katja om steun aan Job

Arie Boomsma en Katja Schuurman zijn hét gezicht van het gebrek aan loyaliteit in de tv-wereld waar Beau van Erven Dorens het over heeft aangaande het in bescherming nemen van Kemna Casting en Job Gosschalk. Waarom zou je in godsnaam publiekelijk in de bres springen voor iemand die naar verluidt tientallen (jonge) slachtoffers heeft gemaakt? Van Erven Dorens begrijpt het niet, maar noemt geen namen. GeenStijl doet dat wel en nagelt Arie en Katja aan de schandpaal.

GeenStijl vindt het ongelooflijk hypocriet dat BN’ers het weblog aan de hoogste boom wilden hangen ten tijde van de #MeToo-hype, maar uiteindelijk zitten de mensen die ‘met hun gore tengels’ aan anderen zitten vooral in hun eigen kamp, aldus GeenStijl. “Juist die kliek met een onhebbelijk grote bek over fatsoen en respect.”

Gosschalk heeft vele vieze castings gehouden. “En dat is niet één gevalletje ‘oeps mijn hand zit in je broekje’, maar TIENTALLEN. Laten we daar de theorie 1x is incident, 2x is toeval en 3x is patroon op los dan zit Job aan de verkeerde kant van de streep, zeg maar.”

Toch worden hij en Kemna Casting de hand boven het hoofd gehouden. “‘Huil huil o wat is het zielig voor Job mensen mogen niet over hem oordelen’, jankt Katja Schuurman ineens. ‘Ja ik ben ook aangerand maar dat geeft niet, het is Job maar, ik werk nog steeds met hem samen’, aldus Arie ‘harde’ Boomsma.

GeenStijl is trots dat Beau van Erven Dorens wél aan de goede kant staat. “Nou Katja en Arie, zo makkelijk komen zedeloze aanranders en verkrachters er niet af in Nederland Ons Land.”

Overigens zijn er veel meer mediafiguren die compassie met Gosschalk toonden, zoals Gooische Vrouwen-sterregisseur Will Koopman, een goede vriendin van Linda de Mol. Zij zei: “We hebben regelmatig met elkaar geappt. Ik vind het heel heftig wat hem is overkomen.

Het GeenStijl-artikel ‘Aanrandende goorstruik Handjob Gosschalk trekt nog steeds aan touwtjes bij Kemna Casting’ kunt u lezen op de GeenStijl-site.

Lees over de uitspraken van Arie en Katja:
Katja Schuurman in de bres voor Job Gosschalk (7 november 2017)
Katja Schuurman met lofzang op Job Gosschalk (15 november 2017)
Luuk Ikink en Peter R. oneens met Katja Schuurman (16 november 2017)
Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk (10 april 2018)

Lees over de nieuwe Kemna-rel:
Kemna Casting ontmaskerd: ‘Job is niet de enige’ (woensdag)
Beau ergert zich dood: ‘Medialand beschermt Kemna’ (woensdag)
Job Gosschalk blijkt nog steeds aandeelhouder Kemna (woensdag)
Evert Santegoeds: ‘Kemna Casting is een sekte’ (woensdag)
Kemna heeft geprobeerd Nieuwe Revu tegen te houden (woensdag)
Beau tegen advocaat Kemna Casting: ‘Lik m’n reet!’ (vandaag)

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen