Geen supersterren in RTL 4’s Superstar Chef

Er doen geen supersterren mee aan de nieuwe BN’er-show Superstar Chef op RTL 4. Het dichtst in de buurt komen Jan de Hoop en Ronald de Boer. Dat blijkt uit een persbericht van de zender. Superstar Chef is een variant op Het Perfecte Plaatje, ook met Tijl Beckand. Dit keer proberen BN’ers niet zo goed mogelijk te fotograferen, maar zo goed mogelijk te koken. De eerste aflevering is op dinsdag 24 april en RTL 4 heeft nu bekendgemaakt welke acht bekende sterren er mee doen.

Het gaat om Ruben van der Meer, Ronald de Boer, Jan de Hoop, Kaj GorgelsMonique Smit, Jelka van Houten, Goedele Liekens en Anouk Hoogendijk.

Elke BN’er wordt gekoppeld aan een bekende chef. Onder leiding van Tijl Beckand bereiden de duo’s de opdrachten. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN’er het doen met slechts aanwijzingen van de chef (in dit stadium lijkt de show heel erg op NPO 3’s Chef in je Oor) en nog later staan ze er helemaal alleen voor.

De vakkundige juryleden, drie-sterren chef Sergio Herman, twee-sterren chef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen, beoordelen de teams.

Welke BN’er lukt het om na acht weken zelfstandig op sterrenniveau te koken? Welke BN’er wordt onder begeleiding van een topchef, de eerste Superstar Chef?

Superstar Chef, een productie van TIN CAN, begint op 24 april om 20.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen