Dries Roelvink bewust goedkoper dan Gerard Joling

De populariteit van Dries Roelvink nam door de RTL 5-soap De Roelvinkjes flink toe, maar tóch greep hij bewust de mogelijkheid niet aan om zijn gage flink te verhogen. Dat zegt de volkszanger in de Story. Roelvink verdient tegenwoordig 1.450 euro per optreden, waar zijn zoon 2.000 euro casht. “Achteraf is het denk ik heel goed geweest dat ik, ook nadat ik veel meer in de picture kwam, bijvoorbeeld door onze reallifesoap, altijd mijn prijzen hetzelfde heb gehouden“, geeft hij aan.

Zijn gage had makkelijk verhoogd kunnen worden, maar daar koos Roelvink bewust niet voor. “Daardoor ben ik weliswaar een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Gerard Joling, maar ik kan wel veel optreden.

En dat tikt lekker aan, aldus Roelvink. “Ik stond laatst met een kennis van me te praten en die vertelde me vol trots dat hij een nieuwe baan heeft en nu ongeveer 3.000 euro bruto verdient. En ik durf dan echt niet te zeggen hoeveel ik in een maand binnenkrijg. Ik schaam me dood, dat is echt wel even een flink stuk meer.

Overigens hebben volgens Roelvink niet alleen hij en zijn zonen, maar ook Tino Martin geprofiteerd van De Roelvinkjes. Hij viert nu enorme successen. “Mooi voor hem, maar daar mag ook best een keer bij vermeld worden dat Tino zijn doorbraak ook aan mij te danken heeft.”

Wij hebben hem toen namelijk bewust in beeld gebracht in onze reallifesoap De Roelvinkjes, wat veel voor hem betekend heeft.”

Het Story-interview met Dries Roelvink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen