3FM-dj met ‘Humberto’s Kritiekloze Vragen’-soundboard

3FM-dj Mark van der Molen werkt aan een ‘Kritiekloze Vragen van Humberto Tan’-soundboard. Hierin komen de meest onnozele vragen en opmerkingen van Humberto Tan voorbij. Dat heeft de dj laten weten in zijn programma op 3FM. Tan staat al tijden bekend als de meest zouteloze talkshowhost van ons land, maar tegenover Dotan maakte hij het maandag wel héél bont: hij liet de zanger wegkomen met de ene na de andere leugen en dat is hem op erg veel kritiek komen te staan.

Van der Molen sluit zich aan bij die kritiek en maakt er nu zelfs een grote grap van. “Ik ben bezig met een projectje. Ik ben een soundboard aan het maken. Ken je dat? Een vlak met negen of tien knoppen en die kun je dan indrukken en dan komt er iets leuks uit. Je hebt bijvoorbeeld een soundboard van Ivo Opstelten online.”

Ik ben bezig met een soundboard met de titel ‘Het Kritiekloze Vragen van Humberto Tan’-soundboard. Dat je op een knopje drukt en je hoort: ‘Blijf je wel schrijven?’ Of bijvoorbeeld: ‘Dit moet allemaal invloed op jou hebben!’

Handig toch, ook om in een vergadering te gebruiken. Dan krijg je nooit ruzie. Ook geen kijkers.

Foto: Michel Schnater, BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen