Zwangere vrouw niet boos om Mol-deelname Versteegh

Jan Versteegh openbaarde zich zaterdag als dé saboteur in het spelprogramma Wie is de Mol op NPO 1. Aangezien hij de Mol was, was hij er tot het eind bij en dus best lang weg van huis. En dat terwijl hij een zwangere vrouw thuis heeft zitten. Zijn tv-werk gaat echter voor en daarin steunt zijn partner hem van harte. “Zij is niet alleen de leukste en knapste vrouw van de wereld, ook de meest relaxte. ‘Lieverd, ga nou maar. Die kans komt maar één keer voorbij’“, aldus de presentator.

Het is nou ook weer niet zo dat ze hoogzwanger was, aldus Versteegh. “Toen ik vertrok was ze vijf maanden zwanger. Niet acht of zo, anders was ik natuurlijk niet gegaan.”

Tijdens de uitzending van de afgelopen weken heeft Versteegh veel plezier beleefd aan het bijhouden van alle moltheorieën op internet. “Dat was erg leuk ja! Wat mij frappeerde was dat niet alleen de kandidaten mij niet verdachten, ook veel kijkers.”

Ik dacht serieus dat Nederland er wel doorheen zou prikken.”

Zijn vrouw zal minder blij geweest zijn toen ze vorig jaar naar RTL Boulevard keek. Daar onthulde Frank Dane dat Versteegh grapte voor hoe een vagina eruitziet na een bevalling.

Het AD-interview met Jan Versteegh kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen