Zus Olcay Gulsen aan de slag voor Shownieuws

Dolshe Gulsen, de zus van Olcay Gulsen, debuteerde donderdagavond als showdeskundige in het tv-programma Shownieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Olcay Gulsen is al geruime tijd deskundige in RTL Boulevard en Dolshe Gulsen gaat nu aan de slag voor concurrent Shownieuws. Ze gaat het Amerikaanse shownieuws verslaan. “Jij hebt zes jaar in New York gewoond en de bekendste celebs gekleed. Je weet er van alles van“, legde presentatrice Shelly Sterk uit.

Dolshe Gulsen, overigens niet te verwarren met een koffiemerk, antwoordde: “Ik ging eigenlijk een jaartje op pad in New York. Ik dacht dat ik meteen terug zou komen, maar ik ben er zes jaar gebleven. Ik heb een heel leuke carrière gehad daar. Ik ben een kledinglijn begonnen en ik heb heel veel celebs gekleed. Ik ben van feestje op feestje beland en daardoor weet ik echt alle ins en outs van alle celebs. We hebben iedereen gekleed: van de Kardashians tot Jennifer Lopez en Gigi Hadid.”

Inmiddels vergaat het Dolshe Gulsen kennelijk iets minder goed en heeft ze de naar verluidt zo’n 750 euro per uitzending van Shownieuws keihard nodig.

Sterk vroeg Gulsen naar het laatste entertainmentnieuws uit Amerika. Gulsen: “Wat voor mij opviel is dat de Kardashians een huurachterstand hebben. Ze hebben een soort opruimingsbevel op hun kantoor geplakt gekregen. Ze verdienen meer dan genoeg, ze hebben samen 68 miljoen dollar, dus het zal vast niet aan geld liggen. Misschien zijn ze heel druk met werk.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen