Victor Mids staat open voor presentatie Wie is de Mol

Victor Mids, die afgelopen weekend nog een recordaantal kijkers trok met zijn illusieprogramma Mindf*ck, heeft er wel oren naar om voor zijn omroep Avrotros ook Wie is de Mol te gaan presenteren. Dat heeft hij vanochtend gezegd in het programma Goeiemorgen Lex op Radio 10. Mids zou het heel bijzonder vinden om de naar RTL vertrekkende presentator Art Rooijakkers op te volgen. “Nou, het zou wel een grote eer zijn in ieder geval als ze me vragen. Ik heb er nog niet over nagedacht.”

Hij weet niet wat zijn kansen zijn. “Ik heb Art er nog helemaal niet over gesproken en ik wist er ook niks van dat hij ging overstappen eerlijk gezegd. Wel jammer omdat we samen een programma hadden ook natuurlijk. Maar ik ben nog niet gevraagd. Ik sta er zeker voor open.”

Voorlopig is Mids vooral heel trots op de hoge kijkcijfers van Mindf*ck. Die zijn bijna even goed als die van Wie is de Mol. “Ik hoopte er wel op. De reacties op de eerste aflevering waren in ieder geval goed dus ik hoopte dat het zou doorzetten en dat is gebeurt.”

Dus we zijn supertrots en hebben het gisteravond nog even goed gevierd.”

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen