Victor Mids geeft tv-tonnen uit aan businessclass

Een paar jaar geleden kende niemand nog Victor Mids. Inmiddels is hij een van dé gezichten van de programmering van ’s lands grootste tv-zender NPO 1. Met roem komt geld. Maar wat doet hij daar eigenlijk mee? De Viva trok de stoute schoenen aan en legde hem voor dat hij nu wel ‘schatrijk’ moet zijn en vraagt hem naar zijn duurste aankoop. “Weet ik niet. Ik ben niet echt van materieel bezit. Ik weet dat je beter ervaringen kunt kopen, dat is wetenschappelijk bewezen“, legt hij uit.

Materiële zaken geven kortstondig geluk, legt Mids uit. “Kijk naar je telefoon, de eerste week is ie heel gaaf en daarna is het een gebruiksvoorwerp.”

Mids stopt dan ook geld in levenservaringen. “Een vakantie of een bungeejump of noem maar wat: dat zijn dingen waaraan je later nog terugdenkt. Maar als ik straks naar Bali ga, vlieg ik wel businessclass.”

Ik vind: ik werk zo hard, dan mag ik het er op zo’n moment ook wel van nemen. En daar kan ik dan ook heel erg van genieten. Ik vlieg nooit businessclass, dus dan bestel ik meteen negen glazen champagne. Omdat het kan, haha.”

Het Viva-interview met Victor Mids kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen