Tino Martin wil niet tong uitsteken naar Gordon

Tino Martin is tegenwoordig een gevierd artiest. Hij verkocht een hele Ziggo Dome uit en liet Matthijs van Nieuwkerk met zijn oren klapperen. Maar tien jaar geleden hoonde Gordon hem nog weg toen hij auditie kwam doen in de talentenjacht Idols; hij noemde hem een kopie van René Froger. Inmiddels zou Tino Martin een heel lange neus naar de RTL-ster kunnen trekken of op z’n minst z’n tong uitsteken, maar hij weigert dat. “Ik ga echt niet beweren dat de jury toen geen gelijk had.

Gordon had toen best wel een beetje een punt, lijkt Tino Martin te willen zeggen. In de Party vertelt hij: “Toen was ik gewoon nog niet zo ver in mijn ontwikkeling. En nogmaals, ik had mijn team nog niet om me heen.

Elke artiest heeft een sterk team nodig, zo ook Martin. “Je moet in dit vak een beetje geluk hebben de juiste mensen te ontmoeten die het in je zien zitten en die je een kans willen geven.

Wat is eigenlijk zijn grootste droom? “Hoe mooi zou het zijn als ik een keer net als een Marco Borsato of Guus Meeuwis of De Toppers de Amsterdam ArenA kan vullen. Dat is wel het ultieme, het grootste en het hoogst haalbare.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen