Tim Immers vindt opnames GTST erg vroeg

Tim Immers vindt het heel erg leuk dat hij weer terug is in Goede Tijden Slechte Tijden, maar tegelijkertijd vindt hij de opnames wel héél erg vroeg. Dat geeft hij aan in De Telegraaf. Met name de eerste twee draaiweken, die hij net heeft afgerond, vielen Immers heel erg zwaar. “Om zeven uur ’s morgens aanwezig zijn op de set was best even pittig“, zo laat de bekende acteur weten. “De eerste paar scènes gingen lastig, vond ik. Maar ik weet nog van vroeger dat je er getraind in raakt.

Dat merkt Immers nu ook al. “In de derde week van onze opnames.

Immers zag een comeback niet direct zitten. “Ik was wel gevleid. Ik dacht: ik kan in ieder geval eens het gesprek aangaan. Vooral om te horen wat ze zouden willen, voor hoelang en met wie. Gaandeweg werd ik enthousiast. Alles wat ik voor tv heb mogen doen, is bij GTST begonnen.

Overigens heeft hij ook nog een echte baan: hij is horeca-ondernemer in Amsterdam. Zijn zaken leidt hij niet alleen. In het AD: “Daarom heb ik er tijd voor, anders was ik er nooit aan begonnen. Het is namelijk niet iets wat je even tussendoor doet.”

Het is heel hard werken en vooral heel veel. Maar ik ben ongelooflijk blij om weer terug te zijn.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen