Tim Immers maakt comeback in RTL 4-soap GTST

Twee bekende personages maken hun terugkeer in Goede Tijden, Slechte Tijden: Mark en Marieke de Moor. Mark wordt net als 23 jaar geleden gespeeld door Tim Immers en Marieke (de zus van Janine Elschot) door de ‘nieuwe’ actrice Lidewij Mahler. Dat heeft RTL laten weten. De twee oude bekenden zijn in seizoen vijf, in 1995, als stel geëmigreerd naar Italië, maar inmiddels vinden ze het tijd de Toscaanse zon weer in te ruilen voor een plek in het vertrouwde GTST-soapdorp Meerdijk.

Ze willen daar een nieuw bestaan opbouwen, nadat ze alles zijn kwijtgeraakt. Het is iets dat het stel koste wat kost geheim wil houden en daarom houden ze de schone schijn op.

Mark is door de jaren heen kunstenaar geworden en gaat samenwerken met Ludo en Bing. Mark en Marieke zijn ook nog steeds gelukkig getrouwd, maar ook daarbij is niet alles wat het lijkt en heeft Mark veel met Marieke te stellen.

Het is inmiddels 23 jaar geleden dat Tim voor het laatst op de set van Meerdijk stond, maar zijn comeback voelt vertrouwd. “Ik vond het ongelofelijk spannend om weer voor het eerst op de set te staan na al die jaren. Gelukkig was het als vanouds en voelde het direct als een warm bad met bekende en nieuwe collega’s. Ik ben ontzettend blij dat ik weer deel uitmaak van de club.

De familie De Moor keert op maandag 17 mei terug in GTST.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen