Tim Hofman wil niet overstappen naar SBS 6

Tim Hofman heeft niet de behoefte om voor een grote zak geld van John de Mol over te stappen naar de commerciële zender SBS 6. Dat heeft de BNNVARA-presentator gezegd in het programma van Ruud de Wild op NPO Radio 2. Hofman maakt al jaren allerlei programma’s voor de publieken, maar zou hij eigenlijk niet te verleiden zijn door de commerciëlen? “Nee, ik zit goed bij de NPO. Ik heb wel eens aanbiedingen gehad, hoor, van de commerciëlen, maar ik zit heel goed bij de NPO.

Bij de NPO wordt Hofman veelgeprezen vanwege zijn presentatie van het programma Je Zal Het Maar Hebben. Als dat programma stopt, wat zou hij dán willen doen? “Nou, op een gegeven moment – maar dat doet Valerio nog – Over Mijn Lijk.”

Waar Je Zal Het Maar Hebben over allerlei ernstige aandoeningen gaat, gaat het bij Over Mijn Lijk om de dood. “Dat is echt afscheid nemen van mensen. Niet dat het nog erger kan, maar dat zijn goede onderwerpen.”

En misschien de oorlogsgebieden eens bezoeken, weet je wel? En daar kijken hoe je dan je dag volmaakt als je jong bent.”

Foto: BNNVARA, Jeroen Werkhoven

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen