Tijd voor MAX tijdelijk op plek De Wereld Draait Door

Sybrand Niessen en Martine van Os gaan hun vijf-uurprogramma Tijd voor MAX tijdelijk maken op het prestigieuze tijdstip van De Wereld Draait Door. Ze zijn in april vier weken lang niet om 17.00, maar om 19.00 uur te zien op NPO 1. Die primeur heeft het AD vandaag in handen. Het was al even bekend dat Matthijs van Nieuwkerk zijn talkshow vanaf dit jaar nog maar zes maanden per jaar presenteert. Hij gaat voortaan afwisselen met Margriet van der Linden, maar haar show is nog niet gereed.

Daarom zijn Sybrand en Martine, de Catherine Keyl en Viola Holt van dit decennium, tijdelijk te zien in de vooravond. “In de toekomst sluiten de seizoenen van DWDD en de nieuwe vooravondshow op elkaar aan”, zegt directeur televisie Frans Klein van de NPO.

Van Nieuwkerk gaat na 30 maart al op vakantie, maar Klein wil ook in april per se live blijven in de vooravond. “Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie.”

MAX-directeur Jan Slagter helpt graag een handje: “Wij werken hier graag aan mee. De kijker kan van ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip.”

Op het vijf-uurslot gaat NPO 1 in april herhalingen van Droomhuis Gezocht en We Zijn Er Bijna uitzenden.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen