‘Ruben Nicolai volgende die weg moet bij RTL’

Nu Erland Galjaard eruit ligt bij RTL 4 waait er een frisse wind bij de zender. Die heeft vooralsnog alleen Humberto Tan omver geblazen, maar de verwachting is dat er meer slachtoffers volgen. Dat zouden dan met name mensen zijn die niet goed liggen bij de kijker maar wel bij Erland, zoals Ronald Molendijk. Volgens Story-baas Guido den Aantrekker staat er echter ook een ander Boulevard-gezicht op de tocht. “Ik verwacht dat Ruben Nicolai een van de eerstvolgenden is die exit moet bij RTL.

Als producent Marc Dik van Skyhigh TV aan Den Aantrekker vraagt waarom hij dat denkt, antwoordt de Story-baas: “In alles nep. Plus nul potentie om een publiekslieveling te worden. Kaf zal van het koren gescheiden gaan worden. Maar blijft een verwachting, Marc 😀.

Ook Nicolai’s RTL-werk is op vriendjespolitiek gebaseerd, stelt de bladenmaker. “Hij zit bij RTL dankzij Linda. Meer mazzel dan talent. De passielozen die puur voor de cash en het ego gaan, zullen het zwaar gaan krijgen. Kwaliteit is king, kijk naar jullie eigen producties.

Marc Dik is het deels met Den Aantrekker eens. “Dankje! Ik vind dat Ruben absoluut talent heeft. Alleen het type programma’s dat hij nu doet maakt hem inwisselbaar. Maar ik denk niet dat hij ‘t zomaar voor het kiezen heeft.

Den Aantrekker daarop: “Ik kijk nu naar Johnny de Mol bij Pauw. Volledig zichzelf en multi-getalenteerd. Wil mooie tv maken. Dat alles zie ik niet bij Ruben. Nog nooit betrapt op een uitspraak waaruit passie voor tv-maken sprak. Ik zie hem naar SBS gaan.

Maar denkt hij dan niet dat vooral Ronald Molendijk er snel uit ligt? “Die sowieso. Maar die telde ik al niet eens meer mee 😂.

En Wendy van Dijk dan, de vrouw van Galjaard die kampt met een zuur imago? Die gaat er ook uit, aldus Den Aantrekker. “Klopt. Maar ik denk dat eerst wat onderknuppels het veld gaan ruimen.”

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen