RTL 5 helpt 19-jarige jongen die zijn moeder vies vindt

Geplaatst op Mon 12 Mar 2018 om 10:00

Dennis Weening neemt een voormalig Jan Kooijman-programma over op RTL 5. Het gaat om Levenslang Met Dwang, waarvan straks het derde seizoen begint. Dat heeft RTL laten weten. Levenslang Met Dwang is een programma waarin mensen met een ernstige dwangstoornis naar het zonnige Thailand afreizen, waar de kandidaten gaan vechten voor een normaal bestaan. “Onder begeleiding van de beste experts op dit gebied maken ze een confronterende roadtrip“, legt de zender uit.

Dit jaar staat onder meer Ricardo (27) centraal. Hij moet bij alles wat hij doet zes positieve gedachtes hebben. Zodra er een negatieve gedachte naar boven komt, moet hij alles weer opnieuw doen. “Als hij een sigaret aansteekt en hij krijgt een negatieve gedachte, dan moet hij opnieuw een sigaret pakken en aansteken totdat er geen negatieve gedachtes meer zijn. Dit kan hem een pakje sigaretten per dag kosten.”

Pegah (33) doet niet anders dan poetsen, de hele dag door. “Na het eten gaat ze opnieuw de hele keuken poetsen en zit ze nooit samen met haar man op de bank. Als ze in een hotel slapen verwijdert ze al haar vingerafdrukken, want ze mag er van zichzelf niet zijn.”

En Bart (19) heeft getal-, loop-, en reinigingsdwang. “Naast mensen met rood haar of hoofddoek-dragende mensen, heeft hij er het meeste moeite mee dat hij zijn moeder vies vindt.

Levenslang Met Dwang, een productie van Blue Circle, is vanaf maandag 23 april wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

Foto: RTL
9 Reacties op “RTL 5 helpt 19-jarige jongen die zijn moeder vies vindt”


 1. SOLANGE

  Weer een bagger programma

 2. Jan

  Waarom moeten ze daarvoor naar Thailand afreizen??

 3. mark2

  Tip: dus dan kan ricardo wel stoppen met roken… er is namelijk altijd wel een negatieve gedachte ergens als je een sigaret op steekt…. gezondheid… longkanker.. etc

 4. tss

  En dat kan alleen in Thailand?
  Hahahahaha

 5. Frans

  nep nep nep , vreemd dat de kijkers weglopen,

  Petertje van de Vorst zag ik van de week een oproep doen of er mensen waren die in de problemen zaten, hij zou het hoogst persoonlijk zelf oplossen.
  Uiteraard alleen voor de kijkcijfers

 6. Petra

  Mooi programma. Ik heb de eerste twee seizoenen gekeken en was daar zeer van onder de indruk.

  De locatie in Thailand kiezen ze om ver weg te zijn van hun leefomgeving. Op die manier kan er beter gewerkt worden aan de dwang. Net als mensen doen wanneer ze afkicken of afvallen.

 7. Michiel

  Dennis Weening, Jan Kooijman, Beau van Erven Dorens, Arie Boomsma, Kim-Lian van der Meij, alles wat ze doen, is steevast een flop.

 8. Dennis

  @ Michiel, gelijk heb je, en ze denken dat ze heel wat zijn.

 9. Japie

  En Bart (19) heeft getal-, loop-, en reinigingsdwang. “Naast mensen met rood haar of hoofddoek-dragende mensen, heeft hij er het meeste moeite mee dat hij zijn moeder vies vindt.”

  Dat met die hoofddoeken kan ik me indenken, maar om je moeder vies te vinden?
  Zeker het type Flodder.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.