RTL 4 maakt deelnemende BN’ers It Takes 2 bekend

De nieuwe jury en de nieuwe zangprofs waren al bekend, maar nu is ook het deelnemersveld van het derde seizoen van de RTL 4-show It Takes 2 bekend. Er doen acht bekende Nederlanders en één bekende Vlaming mee. Dat heeft de tv-zender laten weten. De opvallendste namen zijn Bert van Leeuwen, Jörgen Raymann en Marieke Elsinga. Zij worden, net als de zes andere deelnemende BN’ers, in de eerste aflevering gekoppeld aan een van de drie participerende zangprofs.

Die drie zangprofs zijn Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Marcel Veenendaal, werd onlangs bekend. Alle optredens worden beoordeeld door de vakjury bestaande uit Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Ronnie Flex. In de finale blijkt wie het beste zangduo is.

Naast de drie eerdergenoemde BN’ers doen ook acteur Leo Alkemade, kapper Mika van Leeuwen, dj Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter, bekende Vlaming Evi Hanssen en actrice Robin Martens mee.

Die BN’ers kunnen hun zangprof overigens niet zelf kiezen. In de eerste aflevering zingen de negen deelnemers solo. Backstage luisteren Trijntje, Romy en DI-RECT-zanger Marcel mee. Zij kunnen de optredens alleen horen, maar niet zien.

Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners, waarmee ze deze zangcompetitie aangaan. Pas nadat ze hebben gekozen, krijgen de profs te zien welk bekend gezicht bij de stem hoort.

Lees ook:
Ronnie Flex wordt jurylid in RTL 4-show It Takes 2 (16 februari)
RTL 4 vervangt naast jury ook zangprofs It Takes 2 (22 februari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen