Ronnie Flex: ‘Edwin Evers is toch van de radio?’

Dat radio bij de jonge generatie niet bepaald meer een springlevend medium is, bleek maandag wel toen Boulevard-ster Frank Dane rapzangerartiest Ronnie Flex met de naam van Edwin Evers confronteerde. Dat was gisteren te zien in de uitzending op RTL 4. Evers kreeg een prijs uitgereikt en Dane liep rond om de mening over de Radio 538-miljonair te peilen. Zo vroeg hij Flex welke rol Evers heeft gespeeld in zijn carrière. “Ik zou het niet weten, man. Edwin Evers is toch van de radio?

Flex richtte zich tot zijn management. “Heeft hij een keer een plaatje van me gedraaid in mijn leven? Ja? Oké. Nou, thanks!

We zijn er langs geweest“, fluisterde Flex’ medewerker hem in. Flex: “O, we zijn er pas langs geweest. O, met Maan, ja.”

Op verzoek van Dane deelde Flex alsnog wat complimenten uit aan Evers: “Hij is de beste!

Andere collega’s uit het vak waren wel lovend over Evers. Armin van Buuren: “Hij is de koning van de Nederlandse radio, zou ik willen zeggen.”

Frits Spits, bekend als de enige fan van Humberto Tan, stelt: “Het is de beste dj van Nederland en dat is hij al jaren.”

De band Kensington vindt het vooral opvallend dat Evers zo vaak op vakantie is: “We hebben drie keer gespeeld in Evers Staat Op, maar alle drie de keren was hij er niet.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen