Realityshow Patty Brard in première op LINDA.tv

Patty Brard was jarenlang een van de gezichtsbepalende sterren van SBS 6, maar de tv-diva die in het weekend de 63 jaar aantikt maakt nu (noodgedwongen) de overstap naar online. Collega Linda de Mol zag een soap over haar strijd tegen de kilo’s wel zitten en die is gisteren in de namiddag van start gegaan op LINDA.tv. De eerste aflevering van ‘Patty Brard: nog één keer slank’ is momenteel te bekijken op het videoplatform; de vervolgafleveringen komen elke donderdag om 17.00 uur.

Haar afvalstrijd is een interessant thema, vindt de LINDA. “Patty en de kilo’s – ze zijn al jaren geen vrienden en dat terwijl ze gezond eet en veel sport. Om nog (minimaal) twintig gezonde jaren te beleven koos ze, als laatste optie, voor een gastric bypass.”

In de vlog voor LINDA.tv toont ze haar ups én downs op de immer eerlijke manier vol zelfspot zoals we van Brard gewend zijn. Haar programma volgt op de eerdere openhartige vlogs van onder anderen Bobbi Eden, Halina Reijn en Linda de Mol zelf.

Brard: “Aan het begin van het jaar gaf de weegschaal 97,9 kilo aan: ik schrok enorm. Eén ding wist ik zeker, de 100 kilo wilde ik écht nooit aantikken. In mijn zoektocht naar een oplossing, ik heb ongeveer elk dieet geprobeerd, bleek ik een maaghernia te hebben. Bovendien had ik een te hoge bloeddruk én zat ik niet lekker in mijn vel: voor mij genoeg redenen om voor eens en voor altijd van de overtollige kilo’s af te komen.”

Eigenlijk wilde ik de operatie voor mezelf houden, maar toen kwam LINDA. op mijn pad. Zonder vlog-ervaring ben ik aan dit avontuur begonnen, omdat ik een open boek ben. Ik wil met mijn vlogs mensen helpen die ook last hebben van overgewicht en in Nederland niet geholpen kunnen worden.

Foto: LINDA.tv, Ernst Coppejans

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen