Paul de Leeuw houdt nog steeds van Gordon

Paul de Leeuw houdt ondanks alles nog steeds van Gordon. Hij vindt hem vooral aardig als ze een-op-een tijd met elkaar doorbrengen. Dat heeft de NPO 1-ster gezegd op Radio 538. De Leeuw heeft net als alle andere bekende Nederlanders wel eens een keertje ruzie gehad met Gordon. “Hij is een keer bestolen. Toen was er iets uit zijn huis verdwenen. Ik zei toen: ‘Je moet ook niet al die jongens je sleutel geven.’ Toen was hij wóedend op me. Echt wóedend. Slaat nergens op“, zegt hij.

De BNNVARA-ster vreesde niet voor de biografie van Gordon. “Ach jongens, ik heb ervan genoten. Ik word niet genoemd, dat is zeer teleurstellend. Ik heb het nog een keer gelezen, maar Marc-Marie Huijbregts is ook niet genoemd, terwijl er echt wel een reden is om ons te noemen. Maar goed. Het boek lees je echt in één ruk uit. Het is gewoon hysterisch. Je wil het toch even lezen.

Veel mensen, zoals John Ewbank en Winston Gerschtanowitz, zijn ‘not amused’ over de biografie. “Ik wens iedereen veel sterkte om hem heen. Ik houd nog steeds van hem. Zeker als je alleen met hem bent, is het een gouden pik.

Maar als zijn eigen zus een proces tegen hem aanspant, dan zit het toch niet goed? “Ik weet niet of die zus überhaupt weet of ze het woord proces kan schrijven, maar we wachten het gewoon af.

Met Gordon is het gewoon altijd herrie, aldus De Leeuw. “Maar als je alleen met hem bent is het hartstikke leuk.”

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen