Patty Brard zegt sorry tegen Ali B

Patty Brard deelde in 2017 een flinke sneer uit aan Ali B tijdens haar deelname aan de televisieshow Ranking the Stars. Ze werd toen gevraagd of ze al een keertje gevraagd is om vanwege haar indrukwekkende staat van dienst plaats te nemen in College Tour, maar dat was niet het geval. Sterker nog: de tv-diva liet weten dat ze helemaal niet tussen het rijtje van College Tour-gasten wíl staan:  “Ik zie er echt mensen zitten waarvan ik denk: tja. Ik zag van de week Ali B: hartstikke lief, maar…”

Van die uitspraak heeft Brard nu wel een beetje spijt. “Elke keer als ik Ali nu op tv zie, moet ik aan die stupide opmerking van mezelf terugdenken. Daar ging ik toch even goed de fout in zeg, als je ziet waar hij nu staat. Ik zag toen kennelijk dat enorme talent, de visie, het ondernemende en de humor van Ali nog niet.

Brard kijkt altijd naar The Voice. “Hoe dol ik ook op de eerlijkheid van Anouk ben, waar wij het meest blij van worden is van Ali.”

De tv-diva is het eens met Arno Kantelberg, die stelt dat The Voice eigenlijk gewoon om Ali B draait. Brard: “Eigenlijk is hij gewoon de ster van dit format. Bovendien lijmt hij met humor al die ego’s van al die andere coaches aan elkaar.”

Superknap gedaan Ali. Je bent inmiddels natuurlijk veel meer waard dan een plek in College Tour, op alle fronten. Mijn oprechte excuses!

De Weekend-column van Patty Brard kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen