Patty Brard tipt programma voor de Nipkowschijf

Er is volgens Patty Brard maar één programma dat dit jaar met de Nipkowschijf naar huis kan gaan: de realityshow Beau Five Days Inside van Beau van Erven Dorens op RTL 4. Dat zegt de televisiediva, ook wel bekend als ‘La Brard’, in haar column in de Weekend. Brard is groot fan van Van Erven Dorens. “De balans tussen ratio en emotie, intelligentie en empathisch vermogen die hij op locatie toont, is bijna uniek op de Nederlandse televisie“, aldus de oud-SBS-ster.

Het is een van de meest authentieke presentatoren van het land, vindt Brard. “Hij is écht in dit soort programma’s, helemaal zichzelf.”

Met The Amsterdam Project viel hij buiten alle televisieprijzen. “Maar er gloort hoop aan de horizon. Dit seizoen maakt hij namelijk Beau Five Days Inside.”

Het is echt een pareltje, vindt ze. “Ik raad iedereen aan de serie of terug te kijken en/of op dinsdagavond op RTL4 per direct te gaan volgen.”

Gouden Televizier-Ring-stemmers, Nipkowschijf-jury en alle bobo’s van het instituut voor Beeld En Geluid, er kan dit jaar maar één grote winnaar zijn en dat is Beau van Erven Dorens!

De column van Patty Brard kunt u lezen op de website van Weekend.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen