Patty Brard liet zich niet opereren voor tv-carrière

Patty Brard heeft zich niet laten opereren aan haar maag om beter in de tv-markt te liggen. Dat geeft de showbizzdiva aan in haar column in de Weekend. Brard wil na haar ingreep ongeveer naar het gewicht van Bridget Maasland toe en in de media is gesuggereerd dat ze dat vooral doet vanwege carrièrekansen, maar de Ibizinees ontkent dat ten stelligste. Het zou dan ook wel behoorlijk bezopen zijn om op de operatietafel te gaan liggen voor een programmapakket als dat van Maasland. 

Het is dus grote onzin, aldus Brard. “In de krant werd beweerd dat ik onder het mes zou zijn gegaan omdat ik zo graag een nieuwe tv-klus wil. Nou, ik kan je verzekeren, de dag dat ik me laat opereren voor een nieuwe televisieklus gaat echt nooit komen!

Ze “Bovendien staat mijn agenda al tot en met september vol met leuke klussen, dus opereren was niet nodig ook. Misschien dat dat de schrijver wel steekt. Opereren doe je voor je gezondheid, als het echt moet, niet omdat je op tv wilt“, vervolgt Brard.

De oud-Shownieuws-presentatrice benadrukt dat onlangs de opnames waren van haar gastrol in de Familie Kruys. “Ik ben dol op Linda (de Mol, red.) en vertrouw haar compleet.”

De Mol vroeg Brard of zij de zoektocht naar een slank lijf vast wilde leggen voor LINDA.tv. Die is daar vanaf volgende week dan ook te zien.

De hele Weekend-column van Patty Brard kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen