Patty Brard: ‘Hé, waar was Ranking met kerst?’

Geplaatst op Mon 12 Mar 2018 om 9:30

Patty Brard vindt het opvallend dat er afgelopen kerst geen speciale editie van Ranking the Stars was, waarin zij samen met Richard Groenendijk altijd vaste gast is. Dat laat ze weten in haar brievenrubriek in de Weekend. Brard wordt door een briefschrijver gevraagd wanneer het programma van Paul de Leeuw weer terugkeert en dat zette de televisiediva aan het denken. “Nou je het zegt, er was helemaal geen Ranking the Stars met de kerst dit jaar…“, aldus de presentatrice.

Ze vindt haar vaste televisie-uitstapje met Richard Groenendijk heerlijk. “Richard en ik zijn dol op elkaar en elkaars gezelschap. We roepen dat we niet meer willen, maar intussen appen we elkaar gek dat we elkaar zo missen. We zijn gek op elkaars humor.

De twee zijn door tv-opnames goed bevriend geraakt. “We hebben een stevige band opgebouwd tijdens de opnames van De Gevaarlijske Wegen. Hij gebruikt dat ook in zijn theatershow en dat schijnt heel grappig te zijn. Gaat dat zien!

En ja, ik zou graag weer met hem werken, of met hem eten als ik weer in Nederland ben.

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA
15 Reacties op “Patty Brard: ‘Hé, waar was Ranking met kerst?’”


 1. Geert

  Nee, gelukkig niet, dat af-z**kprogramma van de leeuw kennen we nu wel!!

 2. Anouk Smullers

  Nee hoor.. ik begrijp het wel.. dit kan echt niet meer. Patty schat, je bent (zoals Karin al zei) ver over de datum. Je had beter bij LUV kunnen blijven. Nu ben je de nieuwe Henny Huisman en sta je carnaval krakers te zingen met die stumper Roy Donders. Geen handige zet

 3. Mejuffrouw V.I. Deo-Land

  Haha, dit briefje heeft P€tty zelf geschreven. Opzichtige manier om haar schnabbel terug te krijgen.

 4. Annoniemus

  Kan Patty niet voorgoed zwijgen op Ibiza !

 5. Mike

  Dat programma is al jaren voorbij zijn uiterste houdbaarheidsdatum.

 6. SOLANGE

  ZE wil Richard zien moet dat via de TV de zakkenvulster was te zien in de quiz van Linda Weet ik veel daar deed ze het bar slecht en maar weer in de slachtofferrol als ze het niet wist …….ze wist niks …..blijf lekker weg je bent idd over de datum

 7. Rodrigo

  Solange, als er iemand over de datum is, dan ben jij het wel, met je eeuwige gemopper!

 8. Jeffrey

  Ten eerste jullie zijn geen stars eerder dikke Jupiters en het gaat alleen om die dikke cash, die je nu niet bij kon schrijven. Ongelofelijk onzinnig en doelloos programma wat zeker weten niet hoort op de publieke omroep. Van dat geld van al die decadente stars kun je een heel land in Afrika opbouwen.

 9. T

  Richard Groenendijk kent maar 1 grap. “Ik ben een dikke, onaantrekkelijke homoseksuele man” of een variatie daarop.

 10. By the way

  ehh… afgelopen kerst? Wanneer was dat ook alweer?

 11. Pipo

  Richard Groenendijk die Gijp veroordeelt voor het dragen van een pruik

 12. anoniem

  Een programma dat mij het idee gaf dat BNN hard op weg was een bejaardenomroep te worden. En waar mw. Brard zich ook misdragen heeft..

 13. Shadow1100

  Bekijk het volgende filmpje en je hoeft Paul de Pedo NOOIT meer te zien…

  http://www.zideo.nl/playzideo/6b3465596e6c5a70

 14. anoniem

  @Shadow1100: Ja, dit filmpje heb ik vaker gezien.. Het bewijst eigenlijk weinig, het hoort een beetje bij zijn act.. Tenzij kinderen met wie hij heeft samengewerkt er een naar gevoel aan overgehouden hebben..

 15. Uit Het Vak

  wat een azijnpissers allemaal hierboven.
  Ranking is gewoon een leuk programma

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.