NPO 1’s De Kwis strikt minister voor seizoensopener

Geplaatst op Mon 12 Mar 2018 om 16:15

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, die Eva Jinek onlangs verbijsterde door te bekennen dat hij regelmatig onder de zonnebank gaat, zit zaterdagavond in de seizoensopener van NPO 1’s De Kwis. Dat meldt BNNVARA. “Hij is politicus voor het CDA, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast staat hij bekend om zijn veelkleurige schoenen. Maar vanaf nu nog veel belangrijker: hij is de eerste gast in het tiende seizoen van De Kwis“, aldus de omroep.

Minister Hugo de Jonge neemt plaats naast gastheer Paul de Leeuw en wacht af wat de ‘meest gevreesde kwismasters van Nederland’ voor hem in petto hebben, aldus de omroep.

Ook in dit tiende seizoen onderwerpen Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe hun gasten weer aan muzikale parodieën, aan de Spannende Toon, aan de Inkwisitie en aan de inmiddels legendarische Lopende Band.

De Kwis is vanaf deze week elke zaterdag om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV
6 Reacties op “NPO 1’s De Kwis strikt minister voor seizoensopener”


 1. 123

  Volgens mij kan zo’n beetje élk programma Hugo de Jonge strikken om mee te doen: hij is immers toch best wel de meest ijdele minister in het kabinet.

 2. Arie de Jong

  Mister popie jopie. Lacheeuuu in je gezicht als je je omdraait een mes in je rug, lachheeeuuuu.

 3. Mieke

  Ik heb er nu al zin in!

 4. Sjaak

  Bah de nieuwe pechtold. Denkt dat geen enkele talkshow leuk is zonder hem terwijl mensen gillend wegzappen, en maar leuk doen met z´n geinige schoentjes, maar ik ben echt geen aandachttrekker hoor, ach welnee joh

 5. b

  Inderdaad een tweede Penthouse. Man, man wat is die ontzettend eng en gevaarlijk.

 6. Saskia

  Oei, dat optreden in de Kwis was niet goed voor het imago van Hugo de Jonge. Een minister van volksgezondheid die niet weet dat zonnebank en houtkachels heel ongezond zijn. Hij leek niet eens op de hoogte van het advies van het Platform houtrook en de daaropvolgende media-aandacht voor o.a. de extreme uitstoot van fijnstof door houtkachels. Met zijn zonnebankgebruik loopt hij alleen zelf risico op huidkanker. De houtrook die hij uitstoot kan echter mensen met astma in het ziekenhuis doen belanden. Imagoschade voor het CDA.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.