Nieuwe BN’er-duo’s Gevaarlijkste Wegen bekend

Het is bekend welke bekende sterren er meedoen aan het derde seizoen van het NPO 3-programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. De bekendste namen zijn Frits Sissing, Maik de Boer en Thomas Dekker. Dat heeft BNNVARA laten weten. Acht koppels van bekende Nederlanders trotseren in het programma de gevaarlijkste wegen van de wereld. Het nieuwe seizoen wordt op zondag 1 april geopend met een aflevering vanuit Montenegro met Hans Kazan en muzikant Brownie Dutch.

Dit seizoen zien we verder Do en Loek Peters in Flores, Diederik Jekel en Marc van der Linden in Tadzjikistan en Maik de Boer en Thomas Dekker in Mexico.

De andere deelnemers zijn Mickey Hoogendijk en Dennis Weening in Canada, Tim Haars en Frits Sissing in Noorwegen en Zweden, Sanne Vogel en Stacey Rookhuijzen in Argentinië en actrice Bo Maerten samen met Toine van Peperstraten in Myanmar.

De bekendste kandidaten van het eerste seizoen waren Bram Moszkowicz, Ruud de Wild en Bridget Maasland, die van het tweede seizoen Ferry Doedens, Patty Brard en Olcay Gulsen.

Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 1 april om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen