Na &C komt ook LINDA. met goednieuwsbericht

Linda de Mol was flink pissig toen haar bloedeigen RTL-collega Chantal Janzen vorig jaar ineens ook een blaadje op de markt bracht. En de &C blijkt nog succesvol ook. Althans, dat beweerde Janzen woensdag voor de camera van RTL Boulevard. De Mol mag dan wel een stuk ouder zijn, maar is nog lang niet passé, laat haar blad nu weten in een eigen goednieuwsbericht. ‘LINDA. viert dit jaar vijftien jarig bestaan en groeit nog steeds’, kopt de uitgeverij in een persbericht.

In de nieuwste bereikcijfers, de zogeheten NOM Print Monitor 2018-I, “is LINDA. het grootste vrouwenmaandblad van Nederland met een bereik van 1.234.000. En dit aantal blijft groeien“, aldus uitgeverij Mood for Magazines.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van LINDA., zegt in het persbericht: “LINDA. heeft in de afgelopen vijftien jaar heel wat meegemaakt met haar lezeressen, partners en relaties. We hebben samen veel gelachen, op tafel gedanst, gehuild. We hebben samen geshopt, nieuwe platformen gelanceerd en zijn samen op vakantie geweest. We kregen samen kippenvel, deelden verhalen en zijn samen gaan afvallen.”

Het opbouwen van deze betekenisvolle relaties doe je door transparant te zijn als merk, door te zijn wie je bent en te doen wat je belooft en door meer te geven dan wordt verwacht. Het vieren van deze relaties en vriendschappen staat daarom centraal in onze feestcampagnes.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen