‘Moraalridder’ Cornald Maas tegen Beau: ‘Gedraag je’

Beau van Erven Dorens haalde gisteren in RTL Boulevard keihard uit naar Cornald Maas, vanwege zijn kritiek op het muziekalbum van Jamai Loman. Hij vindt dat de zanger zijn homoseksualiteit verdoezelt door niet te zingen over ‘hij’ of ‘hem’, maar over ‘jou’. Wat een ónzin, riep Van Erven Dorens in de showrubriek. “Die Cornald Maas, die moraalpolitie! Die mensen die op Twitter de hele tijd zeggen: ‘Zo moet het leven in elkaar zitten!’ Laat die jongen lekker zijn gang gaan“, brieste hij.

Van Erven Dorens vraagt zich af met welke songtekst Maas wél blij was geweest. “‘Hé, hé, hé, geef me je pik! Ik wil je hebben!’, misschien? Wat ís dit? Laat hem zijn gang gaan. Bemoei je met je eigen zaken.

Maas reageerde vanochtend op Twitter: “Zo’n Beau van Erven Dorens die anderen verwijt ‘moraalpolitie’ te zijn – lijkt me in zijn geval een gotspe. En die zich niet (voldoende) laat informeren voor ie zoiets uitkraamt.

Daarop twitterde Van Erven Dorens: “Zo’n Cornald Maas, die jongensvernietiger Job G. verdedigt en intussen Jamai vertelt hoe hij gays moet emanciperen. Dát is een gotspe.

En Maas weer: “Ik heb helemaal niets beweerd over Job G. Ik begrijp niet waar je deze ontzagwekkende kletspraat vandaan haalt. Gedraag je.

Lees ook:
Cornald Maas zwaar teleurgesteld in Jamai Loman (zondag)
Jamai bij Pauw: ‘Geschrokken van Cornald en co’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen