Matthijs belooft: ‘Ik ga naar Toppers in Concert’

Matthijs van Nieuwkerk had vrijdag in De Wereld Draait Door het Toppers-kwartet op bezoek. Hij beloofde de heren een keertje langs te komen bij Toppers in Concert. “Ik kom zeker kijken. Ik kom kijken. Als ik op dat koninklijke terras mag zitten, tenminste“, zei de BNNVARA-ster. Tafelheer Marc-Marie Huijbregts liet blijken dat hij dat een beetje divagedrag vindt van de talkshowhost. “Een versierde stoel zetten we dan voor jou neer. Heel mooi, met slingers eromheen“, grapte de cabaretier.

Als Van Nieuwkerk zanger was geweest, dan had hij ook graag een keertje meegezongen op het podium ten overstaan van tienduizenden mensen. “Het lijkt me geweldig man. Ik kan niet zingen, maar ik zou meedoen.”

Marc-Marie Huijbregts loopt niet warm voor een gastoptreden. “Ik vind het allemaal te groot, te veel en te veel mensen.”

Gerard Joling: “Dat zei André van Duin dus jarenlang. Die zei: ‘Ik doe het niet, het is me te groot, ik kan het niet aan.’ Ten eerste is het hartstikke eerlijk dat je het al zegt. We hebben ooit meegemaakt met Bobby Farrell van Boney M en hij had nog nooit met oortjes gewerkt. Maar je moet dat, omdat je met anderhalve seconde vertraging werkt. Het geluid moet van boven naar beneden komen. Die man raakte in totale paniek en zei ook eerlijk: ‘Ik kan het niet aan.’

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen