Luuk Ikink denkt dat Art inval-Twan wordt

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink denkt dat het zomaar zou kunnen dat Art Rooijakkers bij zijn nieuwe werkgever RTL 4 ook ingezet gaat worden als inval-Twan. Dat heeft hij laten weten op Twitter. RTL Late Night wordt komend najaar niet langer door Humberto Tan, maar door Twan Huys gepresenteerd. Aangezien Beau van Erven Dorens heeft laten weten dat hij niet langer invaller wil zijn bij RTLLN, is de positie van invaller vrij. Mogelijk wordt die straks ingevuld door Rooijakkers.

Luuk Ikink: “Nog een overpeinzing: Art zou een ideale ‘vervanger’ kunnen zijn voor de talkshow van Twan Huys als die op vakantie is.

AVROTROS heeft laten weten het vertrek van Rooijakkers een ‘enorme teleurstelling’ te vinden. “We vinden het jammer dat we hem niet hebben kunnen behouden, maar wensen Art alle geluk in de toekomst. We zijn hem dankbaar voor alles wat hij met tomeloze energie voor ons heeft gedaan.

Rooijakkers laat niet alleen Wie is de Mol in de steek, benadrukt Ikink. “Het is ook een aderlating voor Radio 1, waar hij regelmatig ontzettend goed EenVandaag presenteerde.

Toch zijn de meeste ogen gericht op wie Rooijakkers gaat vervangen bij Wie is de Mol. Als je alleen naar de AVROTROS-sterren kijkt, zijn Jojanneke van den BergeJan-Willem Roodbeen en Lauren Verster volgens hem goede kanshebbers. “Suzanne Bosman zou ook nog wel een hele goede zijn, uit de AVROTROS-groep.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen