Luizenmoeder-sterren weigeren Veronica Magazine

Geplaatst op Wed 14 Mar 2018 om 11:00

Veronica Magazine, het grootste tv-blad van ons land, heeft in de editie van deze week een uitgebreid artikel staan over het enorme succes van De Luizenmoeder. Afgelopen zondag was het slot te zien en dit weekend volgt nog een special. Na de eerste paar afleveringen waren de acteurs uit de serie nog her en der te gast om de serie te promoten, maar al snel bleek dat absoluut niet noodzakelijk: de serie werd een enorme hype. Er werd een mediastop ingelast en daar had ook het magazine last van.

De sterren van De Luizenmoeder kozen voor één slotinterview – gisteren in De Wereld Draait Door – en verder hebben ze alles afgeslagen. Helaas greep ook Veronica Magazine mis.

Veronica Magazine laat een hoop bekende fans van de serie aan het woord en legt in het slot uit waarom de acteurs zélf niet van de partij zijn in het artikel. “Hoe het met de hoofdrolspelers van de serie gaat? Ze zijn zich kapot geschrokken van de hype. Avrotros gunt de cast rust en neemt geen interviewverzoeken meer aan.

Ook het passeren van de Avrotros werkte niet, aldus Veronica Magazine. “Het management van Jennifer Hoffman vertelt dat de actrice er een weekje tussenuit is om bij te komen. En Ilse Warringa wordt bestookt met schnabbelaanvragen.

Het tweede seizoen van De Luizenmoeder is inmiddels in de maak. En dat gunt het tijdschrift de acteurs onlangs alles van harte. “We gunnen de kijkcijferkanonnen een driedubbel salaris.”

Foto: Avrotros
11 Reacties op “Luizenmoeder-sterren weigeren Veronica Magazine”


 1. Henny Huisman

  Genoten van de Luizenmoeder bij DWDD
  Veronica magazine wederom 2e
  NPO1 doet het beter!

 2. SOLANGE

  Die Ilse is een kanjer leuke kop en goede humor!!

 3. Tvjunkie

  Nog 1 seizoen en dan is hype weer voorbij…al aantal afleveringen niet grappig meer. Ook in herhaling vallende serie.

 4. Japie

  Ilse Warringa vind ik een zeer irritant persoon, als juf maar ook als persoon.
  En dan die paardenlach…..Brrrr.!
  Maar ik zal wel één van de weinigen zijn.

 5. Olga

  @ Tvjunkie: Dat is dan jouw mening, en niet een feit.

 6. Papegaaitje leef je nog

  Inderdaad Japie. Ben bang dat jij de enige bent.

 7. Loop

  Ach, gisteren werd duidelijk hoe de serie in elkaar zat; een paar anekdotes aan elkaar geplakt, de geestige vooraan en toen die op waren, zeeg het ineen. Over de laatste afleveringen wordt wel gedaan of er diepere lagen waren, maar het was gewoon bloedarmoede.
  Niets voor niets ligt cabaret, stand-up comedy en comedy series al jaren op zijn gat. Nederland kent alleen nog scheten van Geer&Goor, flauwe woordgrapjes, opwinding over een te dik zaterdagkatern grappen en het morele gelijk van reservaat 020 als moraal van het verhaal. Door de Sunny- en Sylvana- censuur is het jezelf bespotten en anderen op de hak nemen verboden. Toch een belangrijk onderdeel van humor.

 8. Johann

  @Loop zelden zo’n onzin gelezen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij helemaal niet meer naar cabaret gaat, of de verkeerde cabaretiers ziet. Lui als Theo Maassen, Teeuwen, van ‘t Hek etc nemen echt geen blad voor de mond, net zomin als Lubach, Voetbal Inside en een reeks minder bekende canartetiers

 9. Inside_Hillywood

  @loop: Tsja en daarom maken ze op de BBC van dit soort series maar seizoentjes van 6 afleveringen, dan kunnen ze het wel wat jaren volhouden en fris/actueel blijven.

 10. Bep

  Ja Japie!

 11. karel

  In Engeland maken ze dit soort humor al vele decennia oftewel ophef om niets.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.