Linda de Mol ‘in shock’ om belastingfraudezaak

Linda de Mol is ‘in shock’ over de berichtgeving over haar belastingadviseur Frank B., die is opgepakt door de Fiod op verdenking van het verzinnen van illegale financiële constructies voor tal van bekende Nederlanders. Dat meldt ze aan RTL Boulevard. De Mol weet niet wat ze allemaal leest. “Frank B. doet al meer dan 25 jaar mijn financiële zaken (overigens zonder welke buitenlandse constructie dan ook!) Vanuit die relatie is hij onbezoldigd lid van de Raad van toezicht van mijn stichting.

Ze vervolgt: “Als blijkt dat hij bewust grote fouten heeft gemaakt kan daar natuurlijk geen sprake meer van zijn. Maar ik ben echt in shock hoe je in de media veroordeeld wordt voordat iets überhaupt voor ‘n rechter gekomen is. Iemand is naar mijn mening onschuldig tot zijn schuld is aangetoond!

De vermeende wanpraktijken van Frank B. kwamen aan het licht tijdens zijn rechtszaak tegen dj Afrojack. Frank B. zou Afrojack op papier hebben laten emigreren naar een belastingparadijs. Hij staat echter nog veel meer BN’ers bij.

Ook Patricia Paay werkte met B. samen. “Financiële constructies met het buitenland? Had ’ie dat bij mij ook maar gedaan’’, reageert ze in De Telegraaf. “Die zak heeft me twee ton gekost. Hij deed mijn aangiften, maar vergat even te zeggen dat ik dat geld nog moest betalen. Terwijl de aanmaningen bij hem binnenkwamen. Ik vond het altijd een slome die nooit ergens op reageerde.

Het Telegraaf-artikel Fiscalist van de sterren opgepakt kunt u lezen op de Telegraaf-site. De reactie van Linda de Mol staat op de Boulevard-site.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen