Jochem van Gelder wil niet Wie is de Mol presenteren

Nu Art Rooijakkers verhuist naar RTL 4 biedt de ene na de andere presentator zich aan om hem op te volgen als presentator van de NPO 1-hit Wie is de Mol. Er zijn echter ook sterren die géén interesse hebben, namelijk Jochem van Gelder. Dat laat hij weten op Twitter. Van Gelder laat de presentatie van de tv-hit graag aan een ander over. “Volgens mij ben ik de enige in omroepland die geen ambitie heeft om Wie is de Mol te presenteren. Vond het als kandidaat al lastig genoeg.

‘Ook een manier om te solliciteren’, merkt iemand op. Van Gelder ontkent echter dat het een verkapte manier is om de aandacht te trekken: “Egnie!!

Andere presentatoren die het programma wél zien zitten zijn onder meer Marlijn Weerdenburg en Victor Mids. Zelfs politiewoordvoerster Ellie Lust denkt dat ze ineens geschikt is voor de presentatie.

Waarom Van Gelder niet geïnteresseerd is, is overigens een raadsel. Zijn televisiecarrière zit volledig in het slop sinds hij is ontslagen bij SBS 6. Tegenwoordig doet hij wat voor Omroep Gelderland.

Foto: SBS/Elvin

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen