Jan de Hoop woest op dierenzaak: paté voor hond kwijt

Als consument hebben BN’ers een streepje voor op andere consumenten: ze hebben vaak duizenden volgers op social media waarmee ze een winkel onder druk kunnen zetten. Of in het geval van Jan de Hoop maar liefst 241.118. En die riep hij vanmiddag op om nooit meer iets te bestellen bij Zooplus.nl. Waarom? De paté voor zijn hond was kwijtgeraakt. “Bestel nooit maar dan ook nooit iets voor je dier bij Zoo Plus. Wat een bende“, zei de nieuwslezer, wiens mok kennelijk even goed vol zat.

De Hoop heeft zich behoorlijk op de kast laten jagen. “Speciale paté voor onze Bob is zoek en de meneer aan de telefoon is op geen enkele manier te bewegen om uit te zoeken wat er aan de hand is“, briest hij.

Een uur later verwijderde De Hoop de tweet weer. “Ik had de tweet over de paté voor Bob niet moeten plaatsen. Het is voor mij allemaal erg emotioneel met Bob“, luidt zijn excuus.

De Hoop raakt overigens ook snel overstuur van nog levende paté. Hij dreigde ooit weg te lopen bij het RTL Nieuws toen zijn eindredacteur de castratie van biggetjes wilde uitzenden.

Foto: RTL, William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen