Irene Moors: ‘Ik zit op hoogtepunt van mijn carrière’

SBS 6-ster Irene Moors heeft het gevoel dat ze op dit moment in het hoogtepunt van haar televisiecarrière zit. Dat heeft ze gezegd in een interview op NPO Radio 2. Na jarenlang succes te hebben gehad met haar zondagmiddagshows op RTL 4, verovert Moors bij SBS 6 het ene prime-time-slot na het andere. Ze voelt alsof dit haar glorietijd is, zegt ze, als Gerard Ekdom haar de grootste ster van de zender noemt. “Ik zit in het hoogtepunt van mijn carrière. Ja, serieus“, aldus de presentatrice.

Moors staat nog altijd achter haar overstap van RTL 4 naar SBS 6. “Het is niet heel stiekem gegaan, want mijn contract liep toentertijd af en de stap naar SBS is uiteindelijk een heel mooie geweest. Ik doe een quiz, ik doe een gezondheidsprogramma, ik ben nu bezig met Topper Gezocht…”

Met ‘uiteindelijk’ doelt Moors erop dat ze niet zeker wist wat haar te wachten stond toen ze naar SBS 6 ging. “Ik wist het toen niet. Ik ging naar SBS en daar sowieso Naar Bed Met Irene maken. Dat was alleen al een mooi vooruitzicht.”

Dat daar dit bij is gekomen is een cadeautje. Heerlijk, ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik vind het leuk.”

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen