Herman van der Zandt vindt talkshow ‘niet te doen’

Geplaatst op Sun 11 Mar 2018 om 10:30

Het lijkt Herman van der Zandt zwaar om elke dag een talkshow te presenteren. Dat zegt de presentator in Het Parool. Het lijkt erop dat Van der Zandt niet direct heel warm loopt voor een eigen praatprogramma. “Los van of ik dat zou willen: ik heb tijdens de Olympische Spelen pas gemerkt hoe zwaar het is om dagelijks een uur televisie te maken en daar een leven omheen te plannen. Ik was alleen thuis met de kinderen omdat mijn vrouw, die als radioverslaggever werkt, in Korea zat.”

Dat was bíjna niet te doen, aldus Van der Zandt. “Ik bracht ‘s ochtends de kinderen naar school en als ik thuis kwam lagen ze in bed. Eh, oké. En toen werden ze ook nog allebei ziek. Hoe krijg je dat allemaal geregeld? Het is niet te doen. Wat meneer Van Nieuwkerk en mevrouw Jinek doen is niet te onderschatten. Het lijkt me echt heel taai.

Het praatprogramma Met Het Oog Op Morgen presenteert Van der Zandt eens per twee weken. “Af en toe moet je je afvragen of je nog de juiste man op de juiste plek bent, maar zo voelt het wel. Het Oog geeft me bovendien de mogelijkheid om langere gesprekken te voeren over verschillende onderwerpen.

Ik zou misschien nog eens fietskoerier kunnen worden, maar verder kan ik niks. Al geloof ik dat ik op termijn een prima boswachter zou zijn.

Het Parool-interview met Herman van der Zandt kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS
17 Reacties op “Herman van der Zandt vindt talkshow ‘niet te doen’”


 1. Piet

  Erg zwaar, ja.
  Mietje.

 2. Pepe

  Of geen kinderen (Pauw, Jinek) of volwassen kinderen (van Nieuwkerk) probleem opgelost

 3. halbe z

  of,, minder werken,
  meer tijd voor de kids,
  [mag ik dit denken ??? ]

  ik zeg….niet piepen,

 4. b

  Voor de sneue sufneuzen hierboven , hij zegt alleen maar dat het niets voor hem is .

 5. Piet

  Hij wordt al moe van het alleen al zeggen dat het niets voor hem is.

 6. kampie

  aldus ene Piet. Next

 7. SOLANGE

  Leuke man hij zou het best goed doen

 8. Pake, Ljouwert

  Pietje begint waarschijnlijk al te janken als hij meer dan 36 uur per week moet werken.

 9. Bep

  Gelijk heeft hij,niet te doen…. als je ook nog vader wilt zijn. En dat wil hij.Chapeau.

 10. aammehoela

  Het wordt wel onderschat. Al die vergaderingen vooraf, welke gasten, onderwerpen etc. Niet dat het meteen zo zwaar werk is, maar het kost wel heel veel uren. En deze uren zitten hem vooral in de middag- en avonduren. Dan heb je dus te weinig tijd over voor je kinderen. Dat zal hij wel bedoelen.

 11. jan

  dat gezeik van ouders. BEDENK DAT VAN TE VOREN, idioten.

 12. Robin

  ik heb meer respect voor Humberto die een heel jaar een talkshow doet, terwijl hij ook een gezin thuis heeft met jonge kinderen

 13. De Leukste Thuis

  @Robin
  Sun 11 Mar 2018 om 13:30

  …maar hij was niet altijd thuis !

 14. Robin

  wat hij doet in zijn priveleven is zijn priveleven, en niet interessant, ik beoordeel mensen op hun kunnen en niet op hun priveleven

 15. Simon

  Boswachter lijkt mij ook wel wat.

 16. Arnoud Tempelman

  Tijdens de Tourtalkshow viel hij bijna in slaap aan tafel, darom stuurde ze hem op reportage. Boswachter lijkt me op den duur inderdaad beter.

 17. critikast

  Niet aan beginnen Herman! Leer eerst maar eens een sportprogramma fatsoenlijk en met enige kennis van zaken te presenteren !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.