Hans Kraay jr met hoofdwond in Voetbal Inside

Geplaatst op Tue 13 Mar 2018 om 9:00

Hans Kraay jr. zat maandagavond met een hoofdwond aan tafel in Voetbal Inside, de talkshow die RTL 7 zilver bezorgde op prime time. Dat was te zien op de mannenzender. De bekende tv-voetbalanalist stootte zondag zijn hoofd in het Rotterdamse stadion De Kuip. “Ik was net klaar met de interviews op het veld en ik had nogal haast. Ik ging de tunnel in en ik knal met mijn knetter op die stalen kutklep. Ik ben een partij bloed verloren, dus dat ik hier zit is een wonder“, zei de tv-persoonlijkheid.

Kraag was in de Kuip voor zijn werk voor sportzender FOX. “Eerst wilden wat EHBO’s me hechten, maar ik zei: ‘Ik wil Casper.’ Casper is gekomen en heeft me meegenomen in de kleedkamer van Feyenoord. Daar was alom hilariteit. De jongens vonden het leuk.”

Met Casper doelt Kraay op Casper van Eijck, de clubarts van Feyenoord. Inmiddels gaat het weer iets beter met Kraay. “Als jij zinnige vragen stelt komt alles goed vanavond.”

Een fragment uit de uitzending van gisterenavond kunt u hier bekijken:

Foto: RTL
6 Reacties op “Hans Kraay jr met hoofdwond in Voetbal Inside”


 1. Ad

  Laat ze maar komen die grappen van, daarbinnen kan niks beschadigd zijn. Dan zijn we daar alvast van af.

 2. Gerard

  LuIIetje rozenwater Kraay heeft – terecht – een paar stompen op zijn bek gehad.

 3. Joke Bruis

  Casper kan helemaal niet hechten. Heb je dat ook nog.

 4. kaatje

  Casper heeft ook op eerste hulp gewerkt ,dus kan hij wel hechten .

 5. Frans

  verbazend hoe ze er bij V.I. mee weg komen om het hele programma reclame te maken voor hun neveninkomsten zoals boeken en nu weer met die lingerie lijn.

  Genee zorgt goed voor zijn vrouwtje, maar kloppen doet het niet,

 6. critikast

  @Frans
  Ooit gehoord van commerciële omroepen ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.