Haar Fidan steelt show in Pauw: ‘Ik gebruik Gliss Kur’

De prachtige haardos van Fidan Ekiz, de ex van Wierd Duk, deed veel kijkers van Pauw woensdagavond vermoeden dat ze nog midden in een Andrelon-reclame zaten. De opiniediva kreeg enorm veel reacties op haar haar. Dat móeten wel extensions zijn, zeggen critici. Maar niets is minder waar: Ekiz is puur natuur. “Ik had zelfs collega’s die niet geloofden dat ik geen extensions had, die heb ik mijn haar laten voelen. Die dingen zijn echt niet te doen, het zit vreselijk en je haar is bijna niet te wassen.

Het AD wilde weten wat het geheim is achter haar haar en belde Ekiz op. Ze is de beroerdste niet en deelt haar schoonheidsgeheim. Ze heeft een speciale föhntechniek. “Ik heb zo’n draaiende borstel die warm wordt. Bij de Mediamarkt gekocht. Als dan een pluk om de borstel is gedraaid, zet ik die even vast met een speldje. Daarna spuit ik er spray op.”

Kappers roepen altijd dat je haar wassen ontzettend slecht is en dat beaamt Ekiz. Zij doet het een keer per week. “Hooguit twee keer als ik er veel spul in heb gespoten.”

En met welke shampoo wast ze dan? “Gewoon met Gliss Kur.”

Het artikel ‘Zo krijg je Fidan-haar’ kunt u lezen op de AD-site.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen