Gordon verwijdert allerlei passages uit nepbiografie

Geplaatst op Sat 10 Mar 2018 om 8:30

Een ongelukkiger moment voor de presentatie van zijn eigen biografie had Gordon niet kunnen kiezen: vorige week woensdag, toen Humberto Tan zijn ontslag bij RTL Late Night bekendmaakte. Vervolgens ging het vooral over Tan en raakte de biografie Gordon een beetje ondergesneeuwd. De aandacht voor het boek viel Gordon zelf een beetje tegen en dat is volgens velen maar goed ook: maar liefst 81 procent van de Shownieuws-kijkers gaf aan te denken dat Gordon liegt in de biografie.

De vermeende onwaarheden die in het boek van Gordon staan leiden nu tot aanpassingen in nieuwe drukken. Zo wist onder meer zijn zus Lydia af te dwingen dat nieuwe drukken worden aangepast: Gordon mag niet meer beweren dat hij denkt dat al zijn broers en zussen zijn verkracht in het verleden.

Een woordvoerder van Uitgeverij Overamstel, die het boek van Gordon uitgeeft, liet aan Buzze weten: “Wij hebben uiteraard kennisgenomen van het feit dat mevrouw Heuckeroth moeite had met enkele passages in het boek van Gordon, hebben dat serieus genomen en zijn daarover in contact gegaan met de advocaat van mevrouw Heuckeroth.

Ondertussen is ook een passage over Erik de Zwart aangepast, waarin werd beweerd dat hij heeft gesjoemeld bij een tv-programma. “Op verzoek van Erik de Zwart is de passage aangepast en zijn naam uit het boek verwijderd“, aldus Gordons manager.

Bovendien heeft De Zwart een schadevergoeding gekregen, laat diens advocaat weten. “Fijn dat Gordon dit nu in het openbaar toegeeft, maar feit blijft dat deze onjuistheden staan opgenomen in 60.000 boeken die in de boekenkast komen te staan. Een schadevergoeding was dan ook op zijn plaats.

Ondertussen neemt ook Gordons broer Johny juridische stappen. Hij stelt dat Gordons biografie ‘een groot fantasieverhaal’ is.

Foto: RTL
31 Reacties op “Gordon verwijdert allerlei passages uit nepbiografie”


 1. KingetjeAlert

  Gordon verlaat ons alsjeblieft. Ga naar Zuid Afrika ofzo ,maar verlos ons van de boze.

 2. Mark2

  Het maakt alleen maar duidelijk dat hij een grote fantast is die mensen doelbewust schade toe wil berokkenen. Deze integere man moet gewoon lekker oprotten. Als werkgever snap ik niet dat je zo iemand onder contract houdt, wetende dat hij op ieder moment je eigen personeel genadeloos neerhaalt als hij de kans krijgt.

 3. Pipo

  De eerste druk ligt in hoge stapels in de winkels zag ik

 4. Dennis

  Je krijgt bijna te doen met deze man. Het is toch overduidelijk dat ie eenzaam en verbitterd is. Daar kan geld en betrekkelijk succes niets aan doen. Hij wilde serieus genomen worden als zanger en dat is maar matig gelukt. Songfestival was een lachertje. Zelf schrijven kan hij niet en hij kan alleen maar de lachers op zijn hand krijgen als hij grappen kan maken ten koste van anderen. Hij maakt met iedereen ruzie maar hij kan er zelf nooit wat aan doen. Deze man heeft echt hulp nodig.

 5. Negeer Gordon

  Zullen we ophouden met nieuws over het boek van Gordon allemaal van te voren uitgedacht om zoveel mogelijk boeken te verkopen. Negatieve aandacht is ook aandacht en verkoopt daarom nog beter

 6. Wijskijker

  Verkoopcijfers in de boekenbranche zeggen niet zo veel.
  Vaak gaan de getallen om de verkoop van uitgever naar de boekwinkel.
  In de winkel kunnen de boeken stapelshoog blijven liggen voordat het in de ramsj gaat.

 7. AvanDis

  Wel op 1 in de Bestsellers Top 60!

 8. Peter Poot

  Gordon is best wel ziek in zijn hoofd en wie koopt nou deze bagger – huiswijven met kort en pittige kapsels en glittergays –

 9. Uuuh

  @ Negeer Gordon

  Helemaal mee eens!

 10. Baron Van Boetzelaere

  En het erge is: na verloop van tijd ebt de aandacht weg voor het boek en is het rumoer verstomd. En denk je het boek vergeten te zijn, maar zie je het boek met dat smoelwerk van Gordon in zwartwit overal terug op rommelmarkten en tijdens vrijmarkten.

 11. Clio

  Dat boek is gewoon fictie.

 12. Ron

  Allemaal publiciteit, dit was ingecalculeerd van te voren.

 13. Weird Duck

  Ik heb het boek ‘Gordon en de Zeven Dwergjes’ gezien, het fikte goed.

 14. Ko

  Mensen die dit boek kopen zijn geen haar beter dan leugenachtige Gordon. Deze mensen smullen van list, leugens en bedrog. Gordon dient juridisch aangepakt te worden en dient ontslagen te worden bij de televisie.

 15. Peter

  Heerlijk gevoel wanneer je na het schijten een pagina uit dat boek door je spleet haalt en de stront van de billetjes af aan het papier kleeft en vervolgens; blushing ehhh flushing.

 16. SOLANGE

  Waarheid komt snel alles gelogen dusmensen koop het boek niet !!!die geldwolf wil alleen maar geld om zn jonge jongetjes te kunnen betalen ……de man heeft geen respect voor niemand !!!!hoop dat die koffiezaken ook niet lopen!!!

 17. peter

  als hij zo makkelijk het boek aanpast dan zal de rest ook wel fake zijn.
  Gordon wil geld verdienen over de ruggen van zijn collega, vrienden en familie.
  Geen wonder dat hij met 17 miljoen mensen ruzie heeft.

 18. SOLANGE

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel….

 19. ron

  Het beste wat je kan doen is van een flat of hotel afspringen, dan blijf je bij veel mensen nog in gedacht als een zanger.

 20. hendrik

  Gordon een darmtoerist ten voeten uit en zulke mensen herstel het is geen mens maar een dom figuur die over de rug (maar daar ben je homo voor ) van anderen beter wil worden.

 21. Klop

  Als je de trouwfoto zag, dan moet je er toch niet aandenken om ze allemaal te misbruiken. Als het waar was, dan had hij ,voor mij, ook toestemming moeten vragen. Blijft een leuk boek. Gordon zou met Patty de theaters in moeten en hun ‘levensverhaal’ vertellen.

 22. Johsn

  @hendrik
  Zeg Hendrik, was het nou veel werk, die bushokjes aftapen?

 23. Britt Scholte Lover

  Blijft niet veel meer van het boek over, van 150 pagina’s naar 50 , het word zo een dun boekje

 24. Enzo Voort

  @Britt Scholte Lover: Het wordt een dun pocketboekje.

 25. Japie

  Ook het einde van Gordon is in zicht.
  Misschien kan hij samen met gladde jongen Umberto wat gaan doen.

 26. Louise

  Gordon is spraakmakend. Geef die man een talkshow. 750.000 kijkers gegarandeerd.

 27. ali

  Gordon als ik je mag adviseren, hang je eigen op fan ben je verlost. Niemand wil je.

 28. Vaartje

  Leuk boek hoor, ik heb ervan genoten. Gordon neemt geen blad voor zijn mond, kan me voorstellen dat niet iedereen er blij mee is. Dit maakt echter niet dat er leugens in staan.

 29. Piet

  @ Vaartje

  Gordon is één en al leugen.

 30. Joop.nl

  Een fake persoon die een fakeboek laat schrijven. Hoe verrassend.

 31. Joop.nl

  ….personage dat…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.