Gordon: ‘Als Winston dit ontkent, dan is hij geen vriend’

Gordon ziet Winston Gerschtanowitz niet langer als een vriend als hij daadwerkelijk ontkent wat hij over hem geschreven heeft in zijn biografie, inmiddels ook wel bekend als de biografie van een fantast. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in Boulevard. Gerschtanowitz is een van de vele BN’ers die Gordon verwijt een hoop onzin te verkopen. Over de SBS 6-ster schrijft Gordon dat zijn vrouw Renate voorkwam dat hij zou worden uitgenodigd voor zijn overzeese vrijgezellenfeestje.

Dat ontkent Winston. Gordon zegt daarover: “Dat klopt absoluut wat daar staat. O, hij zegt nu van niet? Dat weet ik nog niet. O, echt? Nou, hij heeft zelfs zijn excuses aangeboden nog twee of drie weken geleden. Ik heb al eens gezegd dat je in de showbizz geen vrienden hebt en als Winston dit ontkent, dan is het sowieso al duidelijk dat het nooit echt een vriend was.

En bij Shownieuws voegde hij toe: “Winston liegt. Zoals het in het boek staat is het ook gebeurd. Als hij dat nu zou ontkennen, dan zou dat heel triest zijn.

John Ewbank ontkent het masturbatieverhaal. Gordon bij RTL: “Ja, dat is jammer. Als hij nou een beetje vent was geweest, had hij gezegd: ‘Ja, dat is gebeurd. We waren toen 19 en 20 en prima.’

Marc van der Linden, die volgens Gordon probeerde om hem geld af te laten troggelen, zegt: “Ik heb me voorgenomen om er helemaal niets over te zeggen. Je ziet dat Winston reageert en er weer een reactie komt van Gordon. Voor je het weet is het elke dag het gesprek van de dag. Ik ga daar niet aan meedoen. Ik heb een dikke huid.

Gordons goede vriend William Rutten: “Dit is zijn waarheid. Daar is geen speld tussen te krijgen. Het wil niet zeggen dat het de waarheid is. Iemand anders kan iets anders zeggen, maar dit is zíjn waarheid. Elk verhaal heeft drie kanten.

Naar eigen zeggen heeft Gordon ook veel mensen gespaard: “Je wil sommige mensen gewoon niet beschadigen. Dat is ook niet nodig. Ik vind dat ook niet chic.

Lees ook:
Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’ (gisteren)
Luuk Ikink, John Ewbank en Winston: ‘Gordon liegt’ (gisteren)
Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’ (dinsdag)
RTL 4-ster Gordon is geen narcist (dinsdag)
Gordon en John Ewbank masturbeerden op bankstel (dinsdag)
Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen