Giel Beelen breekt opnieuw in, nu bij 100% NL

Na zijn beroemde inbraak bij 3FM heeft Radio Veronica-ster Giel Beelen zich nu wéér een weg weten te banen in de show van een concurrent. Vanochtend was de ochtendshow van Lars Boele de klos. Dat was te horen op de radio. Beelen was vandaag voor de honderdste keer te horen op de zender van Talpa Radio en dat wilde hij op geheel eigen wijze vieren. “Door iets in het honderd te laten lopen in een ándere ochtendshow, namelijk die van 100% NL. Een beetje als wat ik ook gedaan heb bij 3FM.”

Maar dan nu een beetje anders. “Hoe dan? Simpel. Door een mailtje te sturen naar Lars Boele net alsof we Sofie en Robin waren. Zij zou op het ijs zijn gered door Robin en het verzoek was dan om hem te bellen.”

Lars Boele hapte en besloot Sofie te bellen. “Ik kreeg gisteren een mailtje van ene Sofie. Ik bel gewoon even, want het is best wel een leuk verhaal“, aldus Boele.

Vervolgens hield Sofie, in werkelijkheid Beelens sidekick Frederique Dittrich, een minutenlang verhaal. Pas toen Sofie Robin ging bellen, was de stem van Beelen te horen.

Beelen: “Wat leuk zeg! Dit is Giel Beelen hier van de Radio Veronica-ochtendshow. Wij hebben de honderdste uitzending vandaag, dus ik dacht: leuk Lars, leuk om het bij jou een beetje in het honderd te laten lopen. Als je nu je radio aanzet kun je nog net het staartje meepakken van de leukste ochtendshow van Nederland.

Lars Boele was zichtbaar verrast: “Wat goed dit! O, nee joh, wat goed dit! Ik dacht al: wie gaat er nou een mailtje sturen over dit domme verhaal? Van harte gefeliciteerd met je honderdste uitzending! Wat een gekkigheid dit.

Een YouTube-verslag van Beelens actie kunt u hier zien:

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen