Frank Dane gebruikt geen föhn

Frank Dane gebruikt geen föhn. Met die opmerkelijke boodschap kwam hij zondagavond zelf in RTL Boulevard. Dane, die naar alle waarschijnlijkheid Edwin Evers gaat opvolgen bij Radio 538, heeft een behoorlijke dos haar. Het is niet alleen veel, maar ook volumineus. Stylist Leco van Zadelhoff ging er daarom van uit dat de radiomaker zijn haar elke dag föhnt, maar niets blijkt minder waar. Sterker nog: Dane vindt het absoluut niet mannelijk om de föhn te hanteren.

Toen Van Zadelhoff aangaf dat sommige mannen tegenwoordig hun baard föhnen, merkte Dane op: “Al het mannelijke is er wel af, hè?

Van Zadelhoff: “Als je het föhnt?

Dane: “Ja.”

Van Zadelhoff: “Hoezo? Föhn jij je haar nooit?

Dane: “Nee.”

Van Zadelhoff: “Echt nooit?

Dane: “Nee.

Eigenaardig, vindt Van Zadelhoff het. “Dus deze ietwat Las Vegas-achtige manen heb jij gewoon van nature als jij zo onder de douche vandaan komt?

Dane gaf geen antwoord, maar praatte er overheen: “Ik vind dat een baard mannelijk moet zijn, rauw en ruw moet zijn. Ik wil zo oppassen dat wij mannen geen trutten worden.

Begin 2019 gaat Dane waarschijnlijk van start als de nieuwe Edwin Evers. Die radio-dj schijnt overigens óók geen föhn te gebruiken.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen