Ellie Lust geeft tv-tonnen uit aan tweede huis

Ellie Lust heeft jarenlang rond moeten komen van een ambtenarensalaris, maar inmiddels doet ze veel meer naast haar politiewoordvoerderschap. Momenteel heeft ze zelfs haar eigen programma op NPO 1. En al die tv-tonnen die haar toekomen, leiden nu tot de aanschaf van buitenlands vastgoed. Ze staat met haar vrouw op het punt om een tweede woning te kopen in een van de bekendste landen van Europa. “We zijn bezig om iets te kopen in Frankrijk nu“, aldus ’s lands beroemdste politievrouw.

Lust leeft in Nederland in de hectiek van het BN’er-schap en gaat in Frankrijk op zoek naar rust, heeft ze laten weten in 5 Uur Live. “Dat nieuwe, dat we naar een heel klein plaatsje gaan met nog geen 90 mensen en dat we heerlijk daar een huisje hebben waar we de stilte kunnen opzoeken, ja…”

Het is echt geweldig, aldus Lust. “We zijn er in het weekend geweest, we liepen door het bos en we hoorden gewoon níets. We kwamen niemand tegen en hoorden niets. Daar kan ik ook gelukkig van worden.

Wat is haar ultieme geluksmoment? “Het zit echt in de kleine dingen. Het zit in rustig ’s ochtends op kunnen staan met een heerlijke kop koffie en door een krantje bladeren. Of een mooi glas wijn aan het einde van de dag. Of heerlijk op de bank zitten netflixen. Daar ben ik heel erg van.

Haar Avrotros-collega Victor Mids gaf eerder deze week nog aan zijn tv-tonnen onder meer uit te geven aan businessclasstickets.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen