Drama voor RTL: Huys niet succesvol als opvolger Tan

Een flinke klap voor RTL: een halfjaar voor de introductie van Twan Huys als de nieuwe presentator van RTL Late Night wordt duidelijk dat hij de kijkcijfers van de latenight-talkshow niet uit het slop gaat trekken. Dat blijkt uit de glazen bol van Privé-paragnost Liesbeth van Dijk, zo is te lezen bij de tandarts. Er was RTL een hoop aan gelegen om de onverwachte samenwerking met Huys tot een succes te maken, maar alle kansen lijken verkeken. “Twan Huys gaat RTL Late Night niet redden.

Het programma met Twan Huys gaat ‘vanaf het begin al geen succes worden’, weet Van Dijk. “Humberto kan zich nog goed inleven in een gast en is een warme persoonlijkheid, maar dat mist Twan. Hij is weliswaar een bekwaam journalist die het vermogen heeft de onderste steen boven te halen, maar hij heeft niet de sympathie en de uitstraling die nodig zijn voor een programma als RTL Late Night.

Huys heeft volgens Van Dijk een te groot ego. “En kan nog wel eens pedant en ongeïnteresseerd overkomen en ik betwijfel daarom of veel mensen zin hebben om met hem aan tafel te zitten. Ik snap de keuze voor Twan Huys ook echt niet.”

Er zijn echt wel vakkundige en sympathieke presentatoren die RTL Late Night uit het slop kunnen trekken. Helaas zie ik Twan het programma geen succes brengen.

Veel mensen zijn sceptisch als het gaat om paragnosten, maar Van Dijk heeft een behoorlijk indrukwekkend track record. “Ik voorspelde al lang geleden dat het niet goed zou aflopen met Humberto Tan bij RTL Late Night.

Meer voorspellingen van Liesbeth van Dijk kunt u lezen in de Privé, via Blendle.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen