Caro Emerald wil voornamen kinderen niet in media

Caro Emerald, die een halfjaar geleden haar tweede kind op de wereld zette, wil niet dat de voornamen van haar kinderen in de media verschijnen. Dat vertelt de zangeres vandaag in De Telegraaf. Emerald wil dat niemand de voornamen weet. “Ik ben niet de enige die dat doet. Blake Lively heeft de namen van haar kinderen ook zo lang mogelijk uit de publiciteit gehouden. Adele heeft het ook geprobeerd. maar kon het op een gegeven moment niet meer achterhouden“, legt ze uit.

Maar Caro Emerald is toch geen Adele? “Mijn grootste reden is dat er, op het moment dat er een naam is, ook een profiel op internet is. Nu kom je niet verder dan op Google intikken: Kind van Caro. Dus voorlopig is er in elk geval nog geen online profiel.”

Dat gaat nog wel een keer gebeuren, weet ook Emerald. “Ik ben niet naïef. Maar ik ga niet uit vrije wil hun namen aan de grote klok hangen. Mijn hoop is dat ik het net zo lang kan afschermen tot ze zelf kunnen zeggen: het maakt mij niet uit, of juist wel.

Het gerucht gaat dat Emerald haar kinderen op straat Emerald noemt, om hun voornamen geheim te houden. “Dat slaat natuurlijk nergens op. Dat zou wat zijn, zeg. Ik zou echt niet weten hoe ik dat voor elkaar zou krijgen. De bedoeling is nu juist dat er een bepaalde normaliteit is.”

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat Emerald een beetje sterallures heeft. “Hysterica at large. Minst bekende ster van Nederland – no one cares anyway.

Het Telegraaf-interview met Caro Emerald kunt u lezen via Blendle.

Foto: DWDD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen