Boulevard-sterren discussiëren over toekomst Jinek

De zwangerschap van Eva Jinek leidde maandagavond in RTL Boulevard tot een discussie over de toekomst van haar talkshow Jinek. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Heren Peter van der Vorst en Luuk Ikink vroegen zich af of de presentatrice haar talkshow Jinek het komend seizoen wel volledig kan presenteren, waarna Bridget Maasland hen tot de orde riep. Van der Vorst: “Het is fantastisch nieuws voor haar, maar ik denk dan meteen: dan ben je in juni niet op de buis waarschijnlijk.”

Volgens Maasland valt dat wel mee. “Ik zou niet weten waarom niet. Als je nu drie maanden zwanger bent of misschien iets langer al, dan ben je in juni toch alweer? Nee? Als je nu tegen de vier maanden aan zit, vijf, zes, zeven, acht, negen.”

Luuk Ikink: “Dan ben je ergens in augustus uitgerekend toch?

Peter van der Vorst: “Dan ben je hoogzwanger.”

Bridget Maasland: “Dan kun je toch nog wel presenteren? Ze is niet invalide. Ik vind het altijd zo raar dat mensen dan doen alsof je invalide bent. Waarom zou je niet zwanger kunnen presenteren? En na de bevalling zat ik al na een week weer bij Boulevard, dus dat hoeft ook niet zo te gaan. Dat kan bij iedereen anders zijn. En ze heeft een man thuis die ook kan helpen, dat scheelt ook.”

En hoe zit dat dan als het kindje opgroeit? “Ze heeft ’s avonds een programma en ze gaat ’s middags al naar de redactie. Dat kan allemaal ingekort worden, je kunt ook veel vanuit thuis doen.”

Ik heb vier jaar lang Shownieuws gedaan elke avond en ik vond het juist heel prettig dat als hij naar bed ging ik naar mijn werk ging. Hoe fijn wil je het dan hebben?

De volgende serie afleveringen van Jinek staat gepland van maandag 4 juni tot en met vrijdag 21 september. Daarna zou ze weer beginnen in januari 2019.

De KRO-NCRV heeft laten weten er voorlopig vanuit te gaan dat Jinek op 4 juni gewoon weer van de partij is.

Lees ook: Eva Jinek is zwanger; gevolgen talkshow onduidelijk (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen