Barbie roept media op: ‘Bel Jake Hampel niet meer’

Samantha ‘Barbie’ de Jong wordt er helemaal schijtziek van dat ze in de media de hele tijd berichten terugziet waarin Jake Hampel zich presenteert als haar woordvoerder en manager. Dat laat ze weten in weekblad Story. Hampel vertelde onlangs in het AD dat Barbie hem heeft gevraagd een terugkeer op televisie voor te bereiden, maar volgens de realityster heeft ze helemaal geen contact meer met hem. Volgens haar is hij een grote fantast en moeten de media hem boycotten.

Barbie begrijpt niet dat alle media achter Hampel aan lopen. “Jake is een leugenaar. Het erge van alles is dat iedereen die man met zijn op hol geslagen fantasieën nog gelooft ook. Ik walg van hem. Ik snap ook niet dat de media hem maar blijven bellen terwijl ze allang weten dat ik september vorig jaar al met hem heb gebroken, nadat hij me jarenlang had besodemieterd. Dat heb ik toen al in Story verteld.

Hampel stelt ook de woordvoerder van haar familie te zijn. “Bezopen. Ik ben de koningin toch niet? Mijn familie kan hun mond heus zelf wel opendoen als dat nodig is. Daar hebben ze die Hampel niet voor nodig!

Mijn moeder zei dat ze hem nooit hebben gevraagd om woordvoerder te worden. Hij was er ineens. Hij manipuleert mijn ouders op dezelfde manier als hij jaren bij mij heeft gedaan. Hij duwt je eerder dieper in de stront dan dat-ie je helpt.

Maar welk belang heeft Hampel daar bij? “Allereerst omdat hij met me wil afrekenen. Hij is nog steeds woest over het feit dat ik vorig jaar in jullie blad eens de waarheid over hem en die hele televisiekliek heb verteld. Sindsdien haat hij me.

Een groot interview met Barbie kunt u lezen in de Story, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen