Astrid Holleeder vreest voor Miljuschka Witzenhausen

Astrid Holleeder is bang dat haar dochter Miljuschka Witzenhausen, een van de sterren van RTL Boulevard, iets wordt aangedaan. Dat vertelde ze maandag tijdens het strafproces tegen haar broer Willem Holleeder, meldt de NOS. Astrid zit al geruime tijd ondergedoken omdat ze vreest te worden vermoord in opdracht van haar broer. “Ik heb ook levenslang. Ik zit ook tussen vier muren, net als hij. Maar ik heb ook nog eens de angst dat er altijd wat met mijn kinderen kan gebeuren.

Het boek dat Astrid schreef, Judas, was een enorme bestseller. Daar heeft ze veel geld aan overgehouden. Volgens haar broer Willem heeft zij hem erin geluisd om er zelf financieel beter van te worden. “Ik heb mijn leven opgegeven, en dan zou ik een financieel motief hebben? Wat is de logica? Mijn eigen dochter weet niet waar ik woon.

Ook leuk de feestdagen doorbrengen met haar dochter zit er niet in. “Ik kom niet normaal buiten. Kerst en oud en nieuw zijn voor jullie normaal, maar ik kan mijn deur niet uit. Ik wist dat van tevoren.

Volgens Willem spannen zijn zussen samen met justitie om hem veroordeeld te krijgen, in ruil voor geld. Het OM zal ze niet alsnog pakken voor de zaak ‘Goudsnip’ over de criminele miljoenenerfenis van Cor van Hout, de vermoorde man van Sonja Holleeder.

Astrid Holleeder: “Wat houdt die fokking Goudsnipzaak nou in, afgezet tegen wat Wim allemaal heeft gedaan met zijn moorden en alles?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen