Astrid Holleeder vreest voor Miljuschka Witzenhausen

Geplaatst op Tue 13 Mar 2018 om 10:30

Astrid Holleeder is bang dat haar dochter Miljuschka Witzenhausen, een van de sterren van RTL Boulevard, iets wordt aangedaan. Dat vertelde ze maandag tijdens het strafproces tegen haar broer Willem Holleeder, meldt de NOS. Astrid zit al geruime tijd ondergedoken omdat ze vreest te worden vermoord in opdracht van haar broer. “Ik heb ook levenslang. Ik zit ook tussen vier muren, net als hij. Maar ik heb ook nog eens de angst dat er altijd wat met mijn kinderen kan gebeuren.

Het boek dat Astrid schreef, Judas, was een enorme bestseller. Daar heeft ze veel geld aan overgehouden. Volgens haar broer Willem heeft zij hem erin geluisd om er zelf financieel beter van te worden. “Ik heb mijn leven opgegeven, en dan zou ik een financieel motief hebben? Wat is de logica? Mijn eigen dochter weet niet waar ik woon.

Ook leuk de feestdagen doorbrengen met haar dochter zit er niet in. “Ik kom niet normaal buiten. Kerst en oud en nieuw zijn voor jullie normaal, maar ik kan mijn deur niet uit. Ik wist dat van tevoren.

Volgens Willem spannen zijn zussen samen met justitie om hem veroordeeld te krijgen, in ruil voor geld. Het OM zal ze niet alsnog pakken voor de zaak ‘Goudsnip’ over de criminele miljoenenerfenis van Cor van Hout, de vermoorde man van Sonja Holleeder.

Astrid Holleeder: “Wat houdt die fokking Goudsnipzaak nou in, afgezet tegen wat Wim allemaal heeft gedaan met zijn moorden en alles?

Foto: RTL
11 Reacties op “Astrid Holleeder vreest voor Miljuschka Witzenhausen”


 1. Gerard

  Al die Hollies en hun kinderen hebben dagelijks eten op tafel dankzij het Heineken-losgeld en de investeringen daarvan.,

 2. Johan

  Nou daar hoef je nket bang voor te zijn. Volgens de VVD heeft Nederland een super politie die echt alles aan kan. En De Vries loopt ook nog rond bij RTL. Dus je zorgenzijn niet nodig hoor. Mark waakt ovee ons een fijne gedachte.

 3. Doe

  De zussen hebben jaren geprofiteerd van Willem,en ze wisten dondergoed dat het allemaal bloedgeld was maar dat was toen geen enkel probleem.

 4. Annemoon

  @Doe,

  Kan wel zijn, maar of die weelde / keuze waarin ze leefde allemaal vrijwillig was waag ik te betwijfelen. Ik denk dat ze zich daarvoor het nodige hebben moeten laten welgevallen.

  De zussen en hun kinderen worden/werden wel met de dood bedreigd, omdat ome Willem het niet meer beviel toen hij tegenspraak kreeg.

 5. critikast

  Maak niet de fout pogingen te wagen je in deze familie te verdiepen. Ze zijn het niet waard en niemand alleen zijzelf weten wat er zich allemaal heeft afgespeeld. Zonde van je energie om al die tipjes van al die sluiers proberen op te lichten !

 6. SOLANGE

  Miluschka maar veel op tijd heeft ze altijd een alibi!!!TRagisch allemaal

 7. Lies

  Miljuscka heeft hier nooit voor gekozen.
  Dat haar moeder (met haar rug tegen de muur) zo dapper is om haar vrijheid op te geven om haar dochter en kleinkinderen te beschermen getuigt van grote klasse, lef en doorzettingsvermogen. Ze is niet voor niets advocaat geworden.
  Dieptriest dat ze haar leven lang over haar schouder moet kijken.
  Hopelijk staat het de carrière van Miljuscka niet in de weg.
  Dat deze tragische familiegeschiedenis op haar schouders drukt en zij ‘als nichtje van’ het heeft gemaakt: chapeau!

 8. jroen

  Uiteraard heeft deze RTL ‘ster’ hier niet voor gekozen, maar uiteindelijk haar moeder wel aangegeven dat het de beste weg was. Of haar moeder nou ondergedoken zit of niet de kans dat ze haar gezin iets aandoen is er altijd. Maar zover komt het niet, omdat als er nu iets gebeurd iedereen weet wie daarvoor verantwoordelijk is…

 9. mieppie

  Niet slim van Astrid om steeds zelf over Miljuschka te beginnen ….

 10. Linde

  @mieppie dat doet Astrid (met naam) niet en gene enkel andere site of programma behalve Mediacourant. Die slepen Witzenhausen steeds met naam en toenaam in deze zaak. Vinden ze geen probleem…clickbait boven veiligheid. De een zijn dood…

 11. Karen

  Vraag me af of ze wist waar ze aan begon.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.